Allt till salu inom "kolonistuga salu ystad"

Sortering:
Electrolux spis rostfri
Ystad
Idag

Electrolux spis rostfri

1 500 kr
Blocket.se
kyl och frys
Ystad
Idag

kyl och frys Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
spegel
Ystad
Idag

spegel Visa liknande

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Ystad

Kolonistuga Klondyke

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer min lilla pärla, pga att kärlekens vingar fört mig från Ystad till ny bostadsort. Stugan är på ca 40kvm, fördelat på 2 rum, kök med kyl och frys, hall och toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Stugan är renoverad med bl a nya fönster och nydragen el i hela stugan. Tomten är på ca 400 kvm. Trädäck och förrådsbyggnader. Pris: 215 000kr Kan diskuteras vid snabb affär. Fler bilder kan skickas om intresse finns.
215 000 kr
Blocket.se

Kolonistuga

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Nu ska jag sälja min älskade kolonistuga pg av flyttning från kommunen. I en fantastisk oas i Ystad ligger min kolonistuga. Den består av ett rum en alkov och ett pentry, samt ett nytt badrum med spoltoa och duch. I uterummet hänger vindruvsklasarna tätt på sommaren. Ett verktygsförråd samt ett stort växthus finns där också. tomten är på 330 m2 Är det något du undrar över eller vill komma och titta ring! OBS Köparen måste vara skriven i Ystad kommun!
390 000 kr
Blocket.se
Bostad  ·  Sverige

Beach House Bed & Breakfast

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 år
Vill du bo så nära havet att du bara kan öppna fönstret och höra det rogivande havsbruset då ska välja Beach House B&B Ystad. Anläggningen ligger på bästa läge direkt vid den långa vita sandstranden i Ystad Sandskog. Sandskogen ligger mellan staden och stranden och du tar dig lätt till Ystad via Strandvägen längs havet. Beach House B&B byggdes redan 1917 och har varit vandrarhem sedan 1930-talet. Perfekt utgångspunkt för utflykter i Ystad och på övriga Österlen. Beach House B&B har 42 rum och du bor i 2-4 bäddsrum eller 4 bäddsstuga, dessutom finns en nyrenoverad konferanslokal för 40 personer som kan hyras. De flesta rummen har handfat . Dusch och Wc finns i korridoren. Det finns även ett antal stugor för uthyrning, och i vissa av stugorna är det tillåtet med husdjur. Sola och bada, vid den härliga långa vita stranden finns 5 bryggor (en med ramp), promenera längs strandpromenaden. Sandskogen är ett rekreationsområde på 4 km2 och här hittar du bl.a. fina cykelvägar. Cyklar kan hyras på vandrarhemmet. Sandskogen är dessutom helt underbar att promenera i. Här finns sommarhus av de mest skiftande slag. Du kan få se väldigt påkostade varianter sida vid sida med små kolonistugor. Alla hus är dock väldigt smakfullt designade och har ålderns tidlösa charm. Att promenera här en ljummen sommarkväll är balsam för själen. I närheten finns tennisbanor, minigolf, idrottsanläggningar, motionsslingor och ridhus. 4 km till närmast golfbana. Kustfiske efter bl.a Havsöring är också ett populärt nöje i Ystad.
0 kr
Hyrahyra.se
Fritidshus  ·  Ystad

Kolonistuga på bra läge

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Kolonistuga i Östra Sommarstaden i Ystad säljes. Ring för prisuppgift.
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Ystad

Kolonistuga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Koloni 204 i Östra Sommarstaden säljes till Ystadbo. Köksdel med bänkspis och kylskåp. Toalettrum. C:a 300 m" tomt. Ring för visning.
235 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj