Allt till salu inom "kolonistuga till salu aspvik"

Sortering:
Lund
2 månader

Gasolkök bortskänkes

Blocket.se
Solna
2 månader

Cinderella Comfort förbränn...

22 000 kr
Blocket.se
Butik Västerbottens län
14 år

Det regnar på vår kärlek

Hyrahyra.se
Butik Västerbottens län
14 år

Vaxdockan

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Upplands-Bro

Kolonistuga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kolonistuga i Aspviks koloniträdgårdsförening i Upplands Bro, vackert beläget med omgivande skogs- och åkermark mellan Lillsjön och Broviken. Adressen är Morotsvägen 14. Stugan är byggd ca 1983 och har ett rum samt ett separat utrymme med mulltoa, totalt ca 20 kvm plus veranda. Det finns el och avlopp i stugan, samt elspis och diskbänk. Ett förråd står på tomten, liksom en friliggande träaltan. Tomten är en hörntomt på 332 kvm, och det finns kommunalt vatten på tomten. Parkeringsplatser finns, förutom med bil kan man åka buss 555 från Kungsängen eller Bro. Föreningen har en park för gemensamma aktiviteter med dansbana och ett tält där man ordnar festligheter. Det finns gemensamma duschar och toaletter, även vintertid. Ta gärna en titt på föreningens hemsida, www.aspvikskoloni.se. Området är friköpt från kommunen. Årsavgiften är 4600 kr. Föreningen tillåter ej kamphundar.
320 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Upplands-Bro

Kolonistuga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
kolonistuga TILL SALU IUPPLANDS-BRO med adress dillkronan 2 i aspviks koloniområde, mellan kungsängen och bro.koloniområdet ägs av de 152 lolonisterna innebär att man äger sin kolonilott såm i en bostadsrättsförening.årsavgiften är 4600kr. stugan är ca 35 kvm hörntomt ca 300kvm,ett förråd inbyggt bastu,dusch inomhus,sommarvatten på tomten. finns även gemensam dusch och toaletter.finns även vintertoalett med dusch. stugan är riktigt byggt och vinterbonad,riktig kök spis kyl och frys. ring för visning,endast telefon.
450 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Upplands-Bro

Kolonistuga på egen tomt

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Stuga 10 kv.m. på ca 300 kv.m. tomt i Aspviks koloniträdgårdsförening som ligger mellan Bro och Kungsängen i Upplands-Bro kommun. El finns möjlighet att installera och är framdraget till tomtgräns. Egen vattenkran på tomten med sommarvatten. Fruktträd och blomrabatter finns i trädgården. Gräsklippare, trädgårdsredskap mm ingår i försäljningen. Nära till gemensam toa och dusch. Det finns även toa, dusch och möjlighet att hämta vatten på vintern. Området ägs av föreningens 152 kolonister, vilket innebär att man äger sin kolonilott i princip som i en bostadsförening. Föreningen har en årsavgift på 4600:-. Parkeringsplatser finns inom området. Buss 555 från pendeltågstationerna Kungsängen eller Bro. Säljes pga sjukdom. Ett fynd för den händige. Mer info om föreningen finns på www.aspvikskoloni.se Ring Nina 0707189468 eller maila! 190 000:- eller högstbjudande.
190 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Upplands-Bro

Mysig kolonistuga i Upplands-Bro

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Trevlig kolonistuga i Aspviks koloniområde, 20 m2 och ca 26m2 altan varav ca 16 m2 som är under tak. Perfekt att sitta under regniga sommardagar. Tomten är ca 300 km2 och det finns även gott om förvaring i de två förråden som finns på tomten. Tomten är inhägnad så det är utmärkt för hund eller mindre barn som man vill ha under uppsikt. El finns och ominstallation utfördes 2003. Taket renoverades 2008. Kommunallt sommarvatten finns framdraget på tomten. Renoveringar har skett löpande på huset. 2 stycken gemenensamhetsanläggningar med toalett och dusch finns på området, från huset är det ca 200 meter till den ena. Föreningen fungerar som en bostadsrättsförening och vi äger gemensamt området, årsavgiften är 4600 kronor. Utmärka kommunikationer med pendeltåg och buss, även nattrafik passerar området. Se vidare föreningens hemsida: http://www.aspvikskoloni.se/ Flera bilder kan mejlas över.
415 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Upplands-Bro

Kolonistuga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Aspviks koloniträdgårdsförening Hemsida: http://www.aspvikskoloni.se Ärtvägen 35 Vinterbonad stuga med elvärme ca 23 m2, tomt ca 300 m2, bod ca 4 m2 och ett sjukantigt växthus på 7,5 m2. Uteplats på trätrall. Med div. inventarier. Yvonne Tapper 08-581 739 08 070-407 06 52
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj