Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga malmö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Behöver du hjälp med att byta en blandare i badrummet, har handfatet gjort sitt eller ska ni dra nya vatten och avloppsrör. Dags att rusta upp sommarstugan/kolonistugan inför nästa säsong? Jag utför större och mindre renoverings- och servicearbeten åt dig inomhus såväl som utomhus, inget arbete är för litet eller obetydligt. - Byte av blandare - Installation av handdukstork - Läggning av laminatgolv - Loftsängar - Uppfästning av skåp och hyllor - Dragning av vatten och avloppsrör - Byte av diskbänk etc F-skatt, försäkring och referenser finns. Välkomna Christopher/ Småfix Beskriv vad du vill ha hjälp med i ett mail eller sms så återkommer jag inom ett dygn. Jag har ofta svårt att ta telefonsamtal under arbetsdagen. http://smafix.weebly.com
Vi säljer vår röda stuga med vita knutar. Stugan har kök, sovrum och vardagsrum samt ett litet uterum. Toalett i mysigt uthus. Avlopp indraget till tomtgränsen. Priset är prutat och klart. Kan endast nås via telefon.
Stugan är på 30 kvadratmeter med 2 rum och kök, tomten är på 300 kvadratmeter och lättskött. I närområdet ligger Bulltofta rekreationsområde. Driftkostnaden är cirka 1750:- inklusive medlemsavgift. Arendet är betalt för hela året 2011. En del inventarier ingår i priset.
Gasolhäll till sommarstugan eller kolonistugan(?)
Ett komplett kök inkl vitvaror som byttes 2009 (kyl, frys, spis/ugn, kran). Perfekt för tex. sommar- eller kolonistugan. Priset är baserat på att man själv monterar ner och transporterar bort köket.