Quantcast
Till salu inom: ”

konferensbord säljes

Tidigare annonser till salu

Saknar du arbetskamrater, vi har lösningen Dela säljkontor med oss i Stockholm. Vi har 4 arbetsplaster men använder idag endast 1. Arbetsplatserna är fördelade med 2 stycken i varje rum. Ett av rummen har dessutom tillgång till konferensbord. Kontoret är beläget på 2 våningen, hiss finns utanför entrédörr Tillgång till - kopiatorer (betala per kopia, självkostnad) - Färglaser (betala per kopia, självkostnad) - Internet (ingår) - Kök - Toalett - Förråd (städförråd) Bilderna visar det ena rummet! samt vissa av ekonomiutrymmerna
Tillfälle!!!! Stort bord med 10 stolar av märket "Björka". Kvalitétsmöbel i massiv björk. Som funkar både som konferensbord alternativt köks/lunchrumsmöbel. Nypris i butik stol 2670:-st Bord 10 400:- Så nypris för allt i butik hamnar alltså på 37100:- Bordet och stolarna är i fint skick! (stolarna är klädda i ett mörkgrönt tyg)
Vi säljer av våra fina konferensbord i ek. Mått 130 x 60 cm, 74 cm i höjd. Ihopfällbara och förvaringsvänliga. De är stabila bord och väl bevarade, dock mindre förslitning på dem efter några års användande. Pris per st 200:- Pris för 5 st 800:- Pris för 15 st 2200:- kontakta mig på telefon, dagtid mån-fre. Tack! Vänligen Hanna Johansson
Konferensbord och 12 stolar på anbud, Kompassen Bordet är i gott skick. Mått: 220-350 x 110 cm (Iläggskiva 130cm) Visning Torsdag kl.10-14. Kompassens lokaler på Storgatan 49B. För övriga tider ring. Anbud ska vara oss tillhanda senast tisdagen den 25/10 via mail info@jamtlandsauktionsbyra.se Avhämtning ska senast ske onsdagen den 26/10 kl 16.00. Betalning kan ske på plats, kontant eller med kort. Transport går att köpa.
Pga av flytt så säljer vi nu iväg lite grejer. Mat/Konferensbord som har 10st sittplatser. Bordet är "hemmamålat" så finnishen är inte riktigt 100, men det är ett riktigt bra bord för pengarna. Det har även kabelränna och genomföringar för kablar i bordskivan. Obs stolar medföljer ej! Priset för Mat/Konferensbordet 500kr! Finns att beskåda och hämtas på lagergatan - Norrakajen i Sundsvall. Välkommen! OBS! Skrivborden är nu sålda!

... eller prova att söka på hopfällbart konferensbord begagnat