Quantcast
Till salu inom: ”

plaine bord mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cabby 800 LT
F
Kristianstad

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu ett väldigt snyggt och modernt matbord. Bordet är från Mio och är från serien Plaine. I denna affär ingår även fyra stycken svarta stolar i samma serie som passar väldigt bra till matbordet. Bordet är av högsta skick, vissa repor finns på stolarna men det är nästan inget som syns. Vid intresse kan ni ringa, maila eller besöka för att se eller köpa bordet och stolarna. Allt finns i centrala Gävle.
Vitt runt Plaine-bord från Mio säljes. Bordsskivan är inte i bästa skick, se foton. Benen är däremot i utmärkt skick. Man kan köpa endast benen, eller få med bordsskivan på köpet, som man kan fixa till eller ha duk på. Bara benen kostar nya 650 kr, se Mios sida http://www.mio.se/produkt/Plaine-Underrede-till-matbord/M1413163/ Ev. kan allt levereras till Danderyds sjukhus, om det skulle passa bättre än Norrtälje.
En modern matgruppsklassiker: Vitlackerat bord typ Plaine : Längd 1500 mm Bredd 1000 mm Höjd 720 mm 4 vita stolar typ Milton. Allt inhandlat på Mio. Ett charmant ekipage som har använts och visar vissa tecken av detta : några småskador och missfärgningar på bordsskivans ovansida. Där av det synnerligen låga priset som är prutat och klart. Det har för övrigt alltid stått i ett Djur & Rökfritt kök.
Säljer mitt elipsbord, Plaine, i vitt. L 180 B 110 (på bredaste stället) Medföljer en iläggsskiva om 50 cm som förvaras smidigt i bordets underrede när man inte använder den. Bordet är helt ok skick, mindre skavanker efter normal användning. (Köp en burk spraylackfärg för 85 kr och spraya det om du vill ha det i nyskick. ) Finns att hämta på Kungsholmen, Fridhemsplan.
Hej Sljer ett vitt plainebord från MIO med tillhörande ben och inläggskiva. Utan inlägg är bordet 180 cm långt. Säljer även 6 Korsöpinnstolar i vitlackerat trä Möblerna är inköpta under 2012 och är i bra skick. Finns några skav på bordet och på en av stolarna, se bilder. Säljer allt i ett paket. Nypris för stolarna ligger på 6000:-, priset för bordet ligger på 3850:- i nypris. Ett prisvärt paket med matbordsmöbler. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.