Quantcast
Till salu inom: ”

korg m3 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Korgar

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Korg M3 säljes med 61 tangenter i fint skick. Med synten tillkommer det en bagväska. För mer info ring eller maila..
hej.säljer min korg m3.den är exbanderat 61 tangenter. inbyggt 64mb minne . ni som vet vad korg m3 är behöver jag inte beskriva vad man kan göra med den och hur mycket den är värd. jag säljer den i begagnat skick. därför är priset på den billigt och det är fast pris. den funkar som den ska inga fel på den. OBS! ring inte att pruta , svarar inte på mail! fast pris: 8000kr TEL:044-124453 MOB:0762765263 MOB:0735940542
Säljer en Korg M3 61 med ram-minnesexpansionen installerad. Den är i jättefint skick, och har bara använts hemma. Det är en fantastisk synt och klaviaturet är det bästa jag nånsin spelat på! Minnesexpasionen gör så att du t.ex kan ladda ner större tredjepartsljud och banker att ladda in i synten. Fler bilder kan skickas om så önskas! Anledningen till att jag säljer den är jag är i behov av nåt med vägt klaviatur just nu. Ser helst att den hämtas, men kan också skicka den mot att köparen betalar frakt och emballage.
Hej! Nu va det dags att sälja mina två piano på grund av brist på intresse, jag har en korg m3 och en korg 800. korg 800 har jag köpt ny för 1 år sedan kvitto finns och även garanti. Korg M3 har jag köpt för två månader sedan mycket lite använd! säljer nu båda för ett paket pris 29.000 :- BVS ( billigare vid snabb affär )
KORG TRITON CLASSIC 61 ex - Alcazar New button switches all round. No Manual - Free Download from Korg. No case - please bring your own. Extra Sounds included, supplied on floppy disk - Excellent! Selling due, that i have 3 Tritons already and have no use for it now. Im an Englishman with bad Swedish, sorry.. No offers or swaps unless is at swap for BMW M3!! Many thanks for looking..