Quantcast
Till salu inom: ”

korg microkorg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Korgar

Umeå
Damcykel

Umeå
Skötbord

Malmö
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min microKORG XL pga. tidsbrist. Har endast använt den ett fåtal gånger och är i stort sett i nyskick. Jag skickar med en USB-sladd som gör att man kan koppla in synthen till datorn och manipulera ljudet därifrån eller använda den som en MIDI-synth. Jag skickar också med sladdar som gör att du kan plugga in den i datorns mic-uttag och sen spela in i datorn. Detta är inget som medföljer om man köper en ny. Finns i Malmö men kan skickas om så önskas.
Hej! Nu rensar vi i studion! Följande är till försäljning: * Sennheiser MD 421 - 2500 kr * Shure SM 58 BETA - 900 kr * Korg Microkorg - 2500 kr * Vox Valvetronix AD15VT 15W - 1000 kr * El gitarr - 1000 kr * Boss Blues Driver BD-2 gitarrpedal - 300 kr * Boss Chorus CE-2 gitarrpedal - 300 kr * Samsung Syncmaster 205 BW Bildskärm - 500 kr Allting är i fint skick och sparsamt använt. Ingenting har lämnat studion. Är du intresserad av gitarren och förstärkaren kan du få dem för 1500 kr tillsammans. För mer info mejla eller ring!
Säljer nu min Microkorg midisynth efter ungefär 1 års användning.. Varit kanon-nöjd med den men då jag säljer lite annan utrustning (till exempel en Rockatron Banshee Talkbox, som är fullt kompatibel med microkorgen), så blev det försäljning även på denna godbit. Headphone ingången har varit lite trög att ansluta hörlurar till men har alltid funkat ! den har 2 st små skråmor på sidorna i träfaneret, men det är ingenting man tänker på när man ser den.. men ändå, därav det låga priset.
Hej! Säljer nu min MicroKorg med Vocoder. inkl passande Korg väska. Inköpt 2011-05-18, väskan någon vecka senare. Säljer pga av att den aldrig används, bättre du som köpare använder den. Kvitto och manual finns. Repfri och rökfri! Som ny! Info: MicroKorg är uppbyggd kring samma kraftulla ljudmotor som MS2000, men har ett mindre och mer lättanvänt format. • DSP-baserad arkitektur • 37-tangenters anslagkänslig klaviatur • 4 röster • 2 parter • 8-bands Vocoder • Mikrofon medföljer • Kan drivas på batteri • 524x232x70mm; 2,2 k
Jag skulle vilja köpa en Microkorg. Det bästa vore om den fanns i Stockholm så att den slipper bli skickad.