Allt till salu inom "hammond orgel korg cx3"

Sortering:
Monstera
Idag

Monstera Visa liknande

500 kr
Blocket.se
En helt ny korg
Kungsholmen
Idag

En helt ny korg Visa liknande

120 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Piano  ·  Lerum

Korg Cx-3 & Dynacord Cls222

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Korgs klassiska Cx3 orgel med hammond karaktär från 1979 säljes med extern leslie-effekt och bra hard case. Förbättrad lösning med inbyggd transformator och lång strömkabel istället för en extrern klumpig transformator som det är original. Reglage för Percussion, keyklick och drawbars gör det möjligt att få till olika typiska Hammond sound. Orgeln fungerar perfekt, aldrig haft några problem med den. Dynaccord cls222 är en klassisk leslie simulering i rackformat. Brusar något vid hög output men gör sitt jobb. Hemmabygd half-moon switch i matchande trä för att reglera hastigheten ingår. Måttbeställt hard case med hjul i nyskick ingår. En kul och jämförelsevis lätt rigg till mycket attraktivt pris för den som gillar orgel och känsla av trä och riktiga drawbars. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 900 kr
Blocket.se
Piano  ·  Halmstad

Grymt Hammond paket

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
KORG CX3 (Nya) + Motion Sounds senaste PRO-145 leslie (Nypris 19000 för bara lesliet)). Exakt denna setup använder Doobie Brothers och många fler som vill ha ett sjukt bra Hammond sound, men ändå ett leslie som går att bära själv. Orgeln är lackad svart för att ge ett råare utseende, och prylarna låter sjukt bra. Både orgeln och lesliet är i absolut toppskick. Hör av dig, prylarna sår redo för att provspelas... Orgel och leslie säljes endast ihop för 15000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
15 000 kr
Blocket.se
Piano  ·  Hisingen

KORG CX-3 (old model) Hammond B3 "clonewheel"

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Mycket fin och välvårdad Korg CX3 Har används som ersättare av en Hammond B3. Säljes med en mycket seriös väska från Holmbergs case Finns för avhämtning på Centrala Hisingen Obs! 1 drawbar verkar inte fungera (där av priset), orgeln har inte spelats med på flera år så det kan hända att den börjar funka då orgeln börjar användas lite mer. Skumgummit har blivit lite gammat och dåligt i skyddsväskan. Demo film http://www.youtube.com/watch?v=PARjOM2lqT4
5 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholm

Korg orgel cx3

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Klassisk orgel med drawbars som Hammond. Nåt mindre elektriskt fel som jag inte orkar leta rätt på Säljes därför billigt.
2 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Hallands län

Korg CX3, Nord Electro 2 & Oberheim OB32

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
3 stycken otroligt fina klaviaturer till ett ännu finare pris är nu tillgängliga på Musikalen! Längst upp; Vi har fått in en Korg CX3 (nya modellen) begagnad som bara använts i studio. Ordinarie pris är 18900 spänn nytt men eftersom den då är begagnad så hivar vi ut den för 9995:- Orgeln har sköna reglage med "drawbars" i äkta hammond stil och en skön klaviatur. Det är dessutom en snygg möbel. Pris: 9995:- Mitten; En klassisk välskött Nord Electro 2 (73 tangenter) klaviatur ligger & väntar på en ny ägare! Nord vet sin sak när det kommer till klaviaturer, det märks på Electro 2. Pris: 8900:- Längst ner; Oberheim OB32 ligger & ser läcker ut i väntan på en ny ägare som ger den lite kärlek. Väldigt fin och välskött orgel som ger ifrån sig ett svårslaget ljud. Pris: 5900:- Alla är använda i ca 3 mån innan vi fick in dem. Tre månaders garanti gäller vid köp av en begagnad klaviatur. Kontakta oss gärna för mer info. Dessa fina instrument finns i Halmstad men kan skickas över hela landet ifall det önskas! MvH Musikalen
5 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj