Quantcast
Till salu inom: ”

korg pa3x oriental säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Korg PA3X

Tumba

Tidigare annonser till salu

Jag har köpte den för en vecka sedan! Jag spelar balkan musik och behöver inte orientaliska rytmer och ljud , så det är onödigt att ha den.Jag skulle vilja helst byta mot en standard Pa3x 76 eller 61 det spelar ingen roll.Den är bättre ,dyrare och har extra funktioner som standard inte har!Jag har köpt original hard case(28/2).Alla som är intresserade kan kontakta mig via tel. så vi kan diskutera byte eller pris!
Nu är det dags o byta min KORG till en PA3X, därför vill jag sälja min felfria PA800 med massa Orientaliska STYLES/RYTHMER till ett bra pris. Jag håller mig billigast och det betyder 14.000:- Kan bara svara via EMAIL!.
Säljer min trogna Yamaha PSR 300 . Den är i jätte bra skick . Fungerar utan anmärkning , aldrig några bekymmer . - 523 riktigt bra ljud . - Ca 40 orientaliska ljud . - 135 trummor . - Ca 25 orientaliska trummor som Ex 2/4 , 4/4 , 7/8 , 9/8 , vahde etc . - Möjlighet till fem möjliga kanal . - Riktigt grymt bra Piano ljud . En perfekt nybörjarkeyboard eller en keyboard för den som vill spela orientalisk musik och inte vill lägga en massa pengar på instrument . priset är 1900 Har även en bra väska som passar till flesta keyboard som korg pa800 , korg pa2x pro och korgpa3x . lätt mjuk väska för tangentbord, w / hjul och handtag, med: Starkt svart nylon som täcker • stora dragkedjor och tunga stickningar i hela • Övre och nedre skyddande Plywood tallrikar • tjock stoppning i skumplast med hårt förstärkt bas • löstagbar plysch inredning • stor dragkedja musik påse • Stark sadelgjord handtag med kardborre låsning • dra ut handtaget och skate-stil hjul för enkel transport och säker transport • Passar de flesta tangentbord nu på marknaden . priset är 999 . Har också en keyboards stativ rfån Roland . ( ROLAND V-STAND KS-V7 ) . priset är 1900 .
hej, jag har en korg pa3x oriental, hämtat från libanon för en vecka sen, fortfarande i kartong, oanvänd, laddad med dem bästa orientaliska rytmer och ljud. priset är fast ocj inga dumma bud tack. http://www.youtube.com/results?search_query=korg+pa3x+oriental
Orientalisk keyboard i nyskick! Köpt i Februari 2013. Själv är jag jätte nöjd med den, mycket fina toner. Men måste sälja pga brist på tid, synd att låta den stå där utan användning. ca 400 rytmer att välja på medföljer med ett stort minne. Priset är prutat och klart!