Quantcast
Till salu inom: ”

korg volca beat ny orginalkartong säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Korg Volca Beats: Fantastiskt liten men kratfull analog trummaskin med 6 parts analoga plus PCM-ljud, stepsequencer plus stuttereffekt. MIDI in, clock in/ut, hörlursutgång. Grymt enkel och kul att hålla på med och drivs förslagsvis på batterier så du kan ta med den till skogen. Nyskick. Köpte den på Jam Syntotek i slutet på December och bytte nyss batteri vilket innebär att jag använt den i ca 10 timmar. Kvitto, manual och kartong finns kvar. PRIS: 1000 kr Electro-Harmonix Germanium OD: Klassisk 60-tals overdrive med äkta germanium transistorer. Enkelt och tillfredställande att skruva fram lite extra driv, skrän eller rent knaster. PRIS: 400 kr Ev byten: Arturia Microbrute och lägger mellanskillnad. Frågor eller intresserad? Mejla helst då jag har svårt att svara i telefon dagtid.
Hej! Säljer min Korg Volca serie pga flytt och att jag knappt har använd dom. Det enda felet är att den inbyggda högtalaren i trummaskinen har slutat fungera, men den funkar precis som den ska om man kopplar den till en högtalare. Dom inbyggda högtalarna är ändå helt onödiga, då dom typ låter sämre än högtalaren på en iPhone. Sjukt roliga analoga synthar med väldigt bra ljud. http://m.youtube.com/watch?v=_Gau7UIzYY0 Nypris ligger dom på ca 1200kr/st. Jag säljer alla tre för 3000kr.
Ja, här finns då en Volca Beats till salu. Förpackningen är helt oöppnad och orörd, kvitto finns med runt nio månader kvar på garanti (från JAM Syntotek i Stockholm). Väldigt trevlig liten trummaskin, funkar bra för både lek och lite seriösare grejer. Video: https://www.youtube.com/watch?v=GL6bLrxLz5U Vid ett snabbt och smärtfritt köp med kontant betalning i Stockholmsområdet så slår jag gladeligen av 100kr på priset. I övrigt så ingår frakt.
1. Korg Volca Keys. Kompakt och kompetent analog synthesizer med riktigt härligt ljud. Batteridriven och kan användas med den inbyggda högtalaren. Mycket rolig att använda och tack vare det smidiga formatet är den lätt att ta med överallt. I nyskick med originalkartong och tillbehör, använd ca en timme. Nypris 1219kr. http://www.korg.com/uk/products/dj/volca_keys/ 2. Korg Volca Beats. Liten och smidig analog trummaskin med många funktioner. Batteridriven och kan användas med den inbyggda högtalaren. I nyskick med originalkartong och tillbehör, använd ca två timmar. Nypris 1219kr. http://www.korg.com/uk/products/dj/volca_beats/ 3. Magma CTRL Case KAOSS Väska. I väskan får det plats 2 st Korg Volca enheter. Oanvänd i nyskick. Nypris 400kr. http://www.magma-bags.com/produkte/ctrl-case-KAOSS-e.php3 4. Strömadapter med Daisy Chain. Klarar av att ge ström till totalt 3 st Korg Volca enheter. OBS amerikansk väggkontakt! Nypris 325kr. http://kvgear.com/ Säljes helst tillsammans, men kan tänka mig att sälja styckvis. Skambud undanbedes.
Helt ny oanvänd. Korg Volca Beat i orginalkartong och med kvitto. Inköpt för 2 veckor sedan. http://www.korg.com/volcaseries