Quantcast
Till salu inom: ”

korg x50 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Korg x50

Gotlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Synt då jag tappat intresset för den. Har haft den i 1½år, ingår gör även ett stativ. Nypriset var en bra bit över 6000kr X50 har laddats med Korgs välkända ljud, använda av toppartister över hela världen. X50 är enkel att använda och den behändiga designen gör den till ett perfekt val för den aktiva musikern, oavsett om detta ska bli din första synt eller om du söker ett nytt inspirerande instrument.• 61 anslagskänsliga tangenter• 62 röster och 62 oscillatorer• 64 MB vågformsminne med stor variation av ljud• 512 programljud och 384 kombinationer av professionell kvalitet• 16-parts multitimbralt multimode för extern sequencer • 89 olika effekter, tillgängliga både som insert- och mastereffekter samt master eq• 2 programmerbara polyfoniska arpeggiatorer, laddade med massor av patterns• Pitch- och modulationshjul, "click point" och 4 realtidskontroller• 4 ljudutgångar samt hörlursutgång • USB-anslutning samt MIDI in och ut• "X50 Editor" och "X50 Plug-In Editor" mjukvara i VST-, AU- och RTAS-format inkluderad• 975 x 257 x 80 mm• 4.3 kg
En Korg X50 i väldigt gott skick säljes för 5000 kronor. X50 har laddats med Korgs välkända ljud, använda av toppartister över hela världen. X50 är enkel att använda och den behändiga designen gör den till ett perfekt val för den aktiva musikern, oavsett om detta ska bli din första synth eller om du söker ett nytt inspirerande instrument. - 61 anslagskänsliga tangenter - 62 röster och 62 oscillatorer - 64 MB vågformsminne med stor variation av ljud - 512 programljud och 384 kombinationer av professionell kvalitet - 16-parts multitimbralt multimode för extern sequencer - 89 olika effekter, tillgängliga både som insert- och mastereffekter samt master eq - 2 programmerbara polyfoniska arpeggiatorer, laddade med massor av patterns - Pitch- och modulationshjul, "click point" och 4 realtidskontroller - 4 ljudutgångar samt hörlursutgång - USB-anslutning samt MIDI in och ut - "X50 Editor" och "X50 Plug-In Editor" mjukvara i VST-, AU- och RTAS-format inkluderad - 975 x 257 x 80 mm - 4.3 kg
Nu säljer jag mitt älskade keyboard, en korg av modellen X50! I oklanderligt skick, utan skador, glapp, eller liknande. X50n är en supersmidig sak att bära med sig, den väger mycket lite och har två handtag vilket gör att den är lätt att handskas med. Många grymma presets följer med, som går att tweaka med de fyra reglagen som kan sättas till att kontrollera reverb, delay, filter, envelope mm. Superskönt gränssnitt och smidig live, och med samma ljudmotor som TRITON-serien låter den grymt bra! Passar både att ha stående hemma, eller på resande fot, Jag säljer den för 3000kr! Så passa på!
Korg MS2000 Väldigt fint skick förutom att hörlursutgången ej fungerar. Jag har haft den inkopplad till mixerbord från audioutgångarna på baksidan så för mig har det aldrig varit ett problem. Mer info: http://www.vintagesynth.com/korg/ms2000.php Video: https://www.youtube.com/watch?v=ZaVU_vqaMSU https://www.youtube.com/watch?v=JNTvWoO_Jng Pris: 3500.- Elka X50 Grym Hammond B3 klon. Kan låta riktigt skitigt och gott! Lock finns. Mer info: http://www.sonicstate.com/synth/elka_x-50/ Video: https://www.youtube.com/watch?v=9T15NST-fJY Här är det jag som kör min genom en Monotribe: https://www.youtube.com/watch?v=MaI00aYuf9c Pris: 3000:- Finns att provspela i Ronneby.
Säljer en obetydligt använd Korg X50 pga tappat intresse. En fantastisk synt med allt från grymma pianoljud till feta retrosound och häftiga moderna ljud. Bra, kompakt format som gör den ypperlig att ta med till repan eller gigget. Inklusive bruksanvisning och strömadapter. Skickas gärna om så behövs. Jag räknar med 150 kr i frakt. Priset är fast - inte diskutabelt! Swich, banköverföring eller cash funkar fint!