Quantcast
Till salu inom: ”

korvvagn gatuköksvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hyr Korvvagn
F
Stockholm
Wieners
F
Kronobergs län
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer gatuköksvagn. Specialdesignad. OVANLIGA DESIGNEN GÖR ATT DEN STÅR UT! 3 meter hög!!! Syns därmed på håll. Med skylt på taket blir den ett landmärke. Helt täckt i galvaniserat stål. Ser ut som rostfritt stål på håll. Mörka fläcken på första bilden är endast smuts som kan tvättas bort. Är ett arbetsredskap och behöver därför inte besiktigas. Kopplas till bil. Lätt att bygga om till pastavagn. Har trefaskontakt utvändigt. Fläkt, Stekbord, Värmeri, Kyl, Vattensystem (varmt/kallt). Allt som behövs för att köra igång är el. Se bilder för intryck innan ni ringer. Inga sista pris kompis samtal. Inga däcksparkare. ENDAST SERIÖSA SPEKULANTER. Pris diskuteras endast vid snabb seriös affär.
Säljer gatuköksvagn. Specialdesignad. OVANLIGA DESIGNEN GÖR ATT DEN STÅR UT! 3 meter hög!!! Syns därmed på håll. Med skylt på taket blir den ett landmärke. Helt täckt i galvaniserat stål. Ser ut jätte fint stål på håll Är ett arbetsredskap och behöver därför inte besiktigas. Kopplas till bil. Har trefaskontakt utvändigt. Fläkt, Stekbord, Värmeri, Kyl, Vattensystem (varmt/kallt). ny däck sitter under. Allt som behövs för att köra igång är el. Se bilder för intryck innan ni ringer. Jag vill sälja på grund att ja vill flytt annan stad. Vi kan diskutera vid snabb affären. ring för mer info......;Samo 0738392877
Korvvagn Gasoldriven samt med el
Söker en plats för uppställning av en gatuköksvagn "korvvagn". I Vagnen säljs dagens lunch dvs äkta husmanskost, korv med mera. Ser gärna att ni kontaktar mig omgående, tillträde önskas snarast. Gärna i Helsingborg eller med omnejd exempelvis "höganäs" "ängelholm" med mera.. Bra om det finns möjlighet till ström 16A.
Liten korvvagn i bra skick! Vagnen har grill, värmeri ( för kokkorv ), kylskåp, micro mm. Den drivs på gasol och 220 volt. Passa på och köp denna fina korvvagn till ett riktigt bra höstpris och känna stora pengar? Pris: 60000 kronor inkl. moms, priset kan diskuteras något vid snabb affär. Ring Roger: 070-7791139.