Quantcast
Till salu inom: ”

kraftig lampfot marmor alabaster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Högblank vit tv-bänk från MIO (nypris 2800 kr). H 40, D 48, B 140. Fint skick! Märken efter tejp på baksidan och ett litet hack i lacken på framsidan (se bilder). Pris 350 kr. Modern lampfot i båge med stabil och tung fot i svart marmor. Höjd ca. 195 cm. Bågen går ca 1 meter ut. Foten är 25x40 cm. Köpt för 1500 kr. Pris 250 kr. Finns strax utanför stan.
Träbord med marmor och hjul svart 140x85x55 cm Säljer ett marmorbord i trä. 140 cm långt, 85 cm brett, 55 cm högt. Mycket kraftig konstruktion, stabilt och tungt - två personer behövs för att bära det. Utrustat med hjul för enklare transport. Inhandlat på Östermalm i Stockholm år 1987. Inoljat på bilderna, därav glansen. Bra bruksskick. Säljes i befintligt skick och reserverar mig för missade skador och defekter. Lågt utrop pga platsbrist. Skickas EJ, för tung och stor. Avhämtas på Ingarö i Stockholm, bara 45 min bussresa från Slussen, bra bilväg ända fram, ej färjor. Bordet står på bottenvåningen - bara att bära ut till bilen, inga trappor. Detaljerad vägbeskrivning kan skickas till vinnaren. Säljaren chippo ansvarar för att beskrivningen av objektet är korrekt.
Lampfot i alabaster, hästhuvud, höjd ca 40 cm Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud. Om företaget Vi har ett uppdrag att hjälpa den som inte fått betalt. Ibland när vi gör det utmäter vi saker som vi sedan säljer. Pengarna som kommer in från en försäljning stannar inte hos oss, utan går till den som bett om vår hjälp. Du kan läsa mer om vad vi gör, och varför vi gör det, under rubriken "om oss" på vår webbplats kronofogden.se
Kraftig lampfot i Marmor/alabaster.