Quantcast
Till salu inom: ”

kronan duo s säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Årets idrott

Göteborg
Festklänning

Stockholm
Pokemon

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kronan duo s med svängbara luftdäck på alla hjulen. Köpt på bonti odenplan i feb 2013. Sparsamt använd ett par gånger. Mkt lätt "rejäl" vagn för alla väder o underlag. Bra gung för det lilla barnet. Jag måste tyvärr sälja pga en operation. Till vagnen får du: Åkpåse , Myggnät. Sittdelen är med fullt liggläge, aldrig använd. Bygel ingår. Inbyggd solskydd. Ergonomisk vagn. Nypris i butik : 7490 kr Åkpåse: 890 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu vår Kronan DuoS modell 2013 (både liggdel och sittdel). Färgen är svart. Vagnen är köpt på Bonti på Odenplan i februari i år men endast använd fyra månader under april till juli. Kvitto och garantier medföljer. Sittdelen är oanvänd (endast testsutten). Liggdelen har möjlighet till sittläge och sele till den medföljer. Övrigt som medföljer i köpet är fotsack och regnskydd original för Kronan DuoS. Vagnen är förvarad inomhus i rök- och djurfritt hem. Vagnen har svängbara framhjul. Lättkörd och i mycket fint skick!
Säljer en fin bugaboo bee. En vändbar smidig sulky med stor sufflett. Lite repor på chassit annars jättefin, inte solblekt. Den svarta suffletten är inköpt juni 2013 även regnskyddet. Har även en sufflett i khaki. Mugghållare ingår också. Är även intresserad av ett byte mot tex brio go, emmaljunga nitro, kronan duo s / city / sulky mfl. Tveka inte att höra av er vid frågor. Bvsa
Nu finns den att köpa på blocket! Säljer vår underbara kronan duo s vagn inköpt i augusti. Den har röd sittdel och grön liggdel. Jag älskar vagnen men säljer nu för att jag måste prova på retrovagn :-) Den är i sååå fint skick. Liggdelen är aldrig använd. Det som ingår Liggdel med lock och seleSittdel med fotsack Ev kan man få köpa en jättefin skötväska till, syns på bild Jag vill ha 6000 för vagnen! Kom o köp :-)
Vi säljer vagnen fullt utrustad med: - terränghjul - skötväska - mjuklift - åkpåse - sittdel (går att vända åt båda hållen) - liggdel - liten väska med plats för plånbok m.m. - regnskydd - myggnät Pris: 3000 men vid snabb affär kan prisetdiskuteras. Vi säljer vår barnvagn, Kronan Duo modell 2011. Vagnen är sparsamt använd och förvarad inomhus i ett rök- och djurfritt hem. Vi är jättenöjda med vagnen och säljer endast med anledning av att vi inte behöver vagnen längre. Att vagnen är Duo S innebär att vagnen är både sitt- och liggdel.