Quantcast
Till salu inom: ”

krona cykel säljes

Tidigare annonser till salu

4 fina lägenheter uthyres av en mycket trevlig familj i ett lugnt område I Rovinj ca 1 km från bad, centrum och ca 150 m till affär och lokala restauranger (cyklar uthyres billigt av husägaren). Rovinj är Istriens pärla en genuin och vacker stad mysig hamn och trånga gränder. Lägenheterna består av 2-3 sovrum, fullt utrustat kök, toalett med badkar eller dusch samt terass eller uteplats. Priset per lägenhet och natt är från 300 - 800 Kronor och uppåt beroende på säsong och storlek. För mer info, bilder eller bokning se hemsidan, ring eller maila mig. Kan även tipsa om billigt resande.
Bli först med nya Trek Madone 6-serien. Madone 6-serien är kronan bland tävlingscyklar med 9 Tour de France-segrar. Fortfarande samma otroliga åkkänsla och handbyggda kvalitet, men nu i en helt ny superaerodynamisk form. 6-serien har attackerat de brantaste sluttningarna, iscensatt de största comebackerna, burit de största legendarerna. Den lyfter dig över dina begränsningar, över dina förväntningar. Utrustad med Shimano ultegra DI2 Storlek 58 cm Mer cyklar på www.bikeplace.se Välkommen!!
som ni ser på bilden så har vi en del möbler,böcker,cyklar osv som vi vill bli av med. tycker det är synd att slänga så tänkte se om man kunde få nån krona för varje sak. kom gärna och titta! närmare bilder kan skickas på varje sak om ni ser något på bilden som ni blir intresserade av. Har även 2st sängramar 180x90 cm är dem nog stycket. Även det jag har på de tre andra bilderna finns till salu.
Hej,har en dirt jag måste sälja för har köpt epa å moppe, så därför måste hjärtat bort, jag har köpt delar för 5000kr å de är på den men de är bakbroms och ny kedja som behövs går att cykla men kedjan är rostig men ny i fjol,styr kronan är klapp men funkar utmärkt att cykla på. Priset kan diskuteras men börjar på 1000kr Med vänlig hälsning Mikael Kax(byte kan vara intressant så kom med förslag)