Quantcast
Till salu inom: ”

ktm 85 säljes

Ktm 85 sx -06

Södermanlands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

KTM Duke 790
F
Umeå
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Suzuki RM 85 Uttagen -08 Aldrig tävlad. Aldrig bankörd. Timräknare. Gaffel avluftningar monterade. Ombyggd krona för 28 mm styre. (Fatbar) Fatbar styre i alu. Hantagsskydd som går ut i styrände. Smörjnipplar i alla leder i fjädring bak.-lagren håller obegränsat! Helt nytt drivpaket. Ombyggd för vinterkörning med termostat från KTM. Nya bromsbelägg. Nytt luftfilter. Boyesen powerwing.(bättre lågvarvs egenskaper) Alltid bytt kolv på 40 timmar,Sista kolven gått 10 tim. Dämpare servade. Alltid gått på Aspen soppa med racing olja. Däck inte nya men frächa. Inte ny, men inget trasigt eller andra skavanker. Pedantservad! Hittar du en finare -07 - köp den! Mycket frächa dubbdäck kan medfölja. MVH Lars Pris 16000.
Hej nu ska min ktm 85sx säljas den har inte används så mycket har stått i ett varmt garage under min tid. Jag har köpt den hos jonte engdahl ny och det är en 2007 uttagen 2008 och har gått runt 30 tim och den är höghjuling. I jätte bra skick Det man får med är: Nytt sadelöverdrag Det sitter ett FMF på den nu men orginal får du med. 12 liter castrol olja servad regelbundet! pris bud!! ej under 15 000kr
Hej, säljer nu hojjen pga köp av större. Mycket fin och skött efter konstens alla regler. Väl underhållen och en kolv som gått ca 30 tim. Lite grejer som jag bytt på hojjen: Fram drev Bak drev Kedja Bromsok bak Bromsklossar fram Bakskärm I samband med kolbytet blev också en service gjord av en aukteriserad KTM handlare. Har lite luftfilter och annat som kan följa med om det önskas. Maila eller ring för mer info. Mathias
Hej! Säljer nu en KTM SX då jag är för stor för denna. Det är en 85 kubik som är från 2006 höghjuling. Den går klockrent och har aldrig haft problem med den! Jag är tredje ägaren och har själv kört endast med den under 20 timmar. 10000:- prutat och klart! Vid intresse så kan ni komma och kolla på den. Maila/ring eller smsa för mer information och endast seriösa köpare tack! Mobil: 0722142347 Mail: jonterydholm@gmail.com Har skola så ring eller skicka ett sms efter klockan 3 helst. Mvh Jonathan (:
Hejsan! säljer en KTM sx 85 i fint skick. för 3 timmar sedan bytes kolv, vevstake och alla lager fettades in. däcken har gått 3 tim, helt nya bromsbelägg. m.m. har alltid varigt noga med olje och luftfilter byten. filter varje körning å oljan var 6 timme. har även en lägre dyna som kan skickas med. säljes pga. tids brist har inte körts mer än tre timmar i år..