Quantcast
Till salu inom: ”

kylskåp 50cm djup säljes

TV Bänk

Trollhättan

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Långärmad

Värnamo
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Som rubriken lyder säljer jag mitt Kyl och Frysskåp som jag hade när jag studerade på högskolan. Skåpet är bara 1 år gammalt och fungerar perfekt, märket är Candy och nypriset var närmare 5000kr därav kvalitén och märket! måtten är bredd: 50 cm djup: 60cm höjd: 117cm Den finns att hämta på Ibsengatan i Blackeberg/Bromma! Den är helt underbar för studentlägenheten eller den mindre lägenheten ! pris : jag vill ha 1500kr för kylskåpet MEN kan gå ner någon hundring vid snabb affär !(Då ska det vara snabb affär.)
Till Salu Ett Modernt Kylskåp märket BOSCH -- Kylen har stått i företags övernattnings- lägenhet och är i stort sett oanvänd -- Den 50cm bred, höjden 85 cm och djupet 60cm Säljes nu för 1300 kr - Hämtas i Hägersten - Ring mig till mobilen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kylskåp med 3 hyllor och glasdörr. När vi köpte det var det en frys men vi gjorde om det till kyl med hjälp av en kylmontör. Så det går alltså att använda till både kyl och frys om man installerar en brytare. Om man inte gör det är det i nuläget en kyl. Coca-cola kyl med måtten 50 cm djup, 70cm bred 200 cm hög. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en uppsättning kökstillbehör till husbil/husvagnsbygge då jag inte behöver det i mitt fordon. Diskbänken: Nyskick med gasolplattor samt vattenkran med inbyggd strömbrytare för elpump. ( Längd: 121cm, djup: 50cm ) Kylskåpet: Fräscht skick, endast testad på 230V men skall även fungera med gasol samt 12V. ( Bredd: 50,5cm, höjd: 68cm, djup: 50cm ) Gasolflaskan: Modell typ: P6, flaskan är helt full. Skickar med lite gasolslang, avstängningsventil, flaskskydd, avgasrör till kylskåpet. 1500:- för allt. Skickas ej.
Whirlpool kyl/frys, kombinerad kylskåp och frys modell ART 507/G. Kyl och frys är fullt fungerande och i fint skick. Det är precis urtorkat och alla lådor diskade. I frysen sitter även en gallerhylla (som vid fototillfället stod i diskatället). Kylen rymmer 147 liter, frysen rymmer 42 liter. Mått: Höjd 123 cm Bredd 50 cm Djup 58 cm inkl flänsar för kylning på baksidan Kyl/frys är fullt fungerande och i fint skick Först till kvarn.