Quantcast
Till salu inom: ”

coca cola kylskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Har ni en klubblokal som ni inte vet hur ni ska inreda? Då har vi lite tips på inventarier som garanterat kommer att gå hem hos de flesta medlemmar! Har ett stycke kylskåp med belyst reklamtavla "Coca Cola" samt med belysning inne i själva skåpet som har skjutbara glasdörrar. Det är mycket god kylfunktion på den, så er valfria dryck kommer att smaka utsökt.(Drycken tillhandahåller dessvärre inte vi). Tyvärr är den ena glasdörren traig i glaset, så den säljes med lite fix. Det är bara att sätta i ett nytt glas så är den hel och fin igen. Pris: BUD! Transport kan ordnas inom Sundsvall mot en mindre avgift! VÄLKOMMEN! :-)
Säljer en fin Coca colakyl med 4 gallerhyllor och fungerande ljusramp Använt den som stereomöbel och varit ett blickfång i många år men nu är det dags att någon annan får glädje av den. Kylen är 194 cm hög och 57 cm djup i yttermått samt 60 cm bred och står på hjul och är lätt att flytta. Jag fick den 1994 och då hade den varit i bruk under flera år så den är tillverkad någon gång på åttiotalet. Ett roligt samlarobjekt. Kylen är dörrfri och bör inte användas som kylskåp.
Jag är ute efter att köpa ett coca cola kylskåp (tillv. före 1997), alltså ett rött kylskåp med coca-cola dekaler på. :) Alla modeller är av intresse, dock bör i alla fall få plats minst 6 burkar i det (men gärna fler burkar än så) och jag kan tänka mig att betala runt 800 kr. Jag går att få tag på mellan kl. 10.00 och 22.00 varje dag, dock ej mellan c:a 17.00 - 19.00. Det går utmärkt att sms:a mig under den tiden, och så ringer jag upp så fort jag kan efter det.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning Vi söker efter en CE chaufför med truckkort till vår kund Coca Cola. Du kommer arbeta då kunden har behov av hjälp, såsom vid sjukdom och semester. Är du studerande kan detta kanske vara en extra inkomst? Eller är du egen chaufför/åkare som söker extra inkomst? Arbetstid: start 04.00- 06.00, klar ca 13.00. Vardagar. Coca Cola kommer ha upplärning v24, därefter ska man vara beredd på att kunna arbeta juli-augusti. Arbetsuppgifter: distributionskörning i hela Skåne, ex. bensinstationer, servicebutiker, dagligvaruhandel, Systembolaget, restauranger. Onsdagar och torsdagar brukar vara mycket att göra, på fredagar är det mycket krögare som gäller och på måndagar som är minsta leverensdagen brukar man mest köra till Systembolaget. Man börjar dagen hos kunden och får sin bil där och när rundan är klar lämnas bilen då tillbaka. Ta emot returer,chauffören ansvarar för att det blir rätt i dokumenten. Tungt jobb då kylskåp finns med i sortimentet som man kör ut. Ibland är man då två och hjälps åt. 20% bilköring, resten är kundvård och kundservice. Man kör oftast korta sträckor, som längst Kristianstad- Båstad. Man kör 300-400 mil/månad vid heltid. Ca 1veckas upplärning tillsammans med ordinarie personal. Personliga egenskaper Du ska vara social, utåtriktad, kreativ och kunna ta egna initiativ. Inte rädd för nya utmaningar, ansvarsfull person som kan ställa upp med kort varsel, flexibel. Kompetens som efterfrågas: CE behörighet (minst C behörighet), merit med E behörighet- släp, truckkort A2, digitalt färdskrivarkort. Övrigt: Kan bli längre perioder att jobba under t ex sommaren. Höj och sänkbara truckar finns i bilen som hjälpmede. Sommaren och midsommar är högsäsonger. Tycker du tjänsten verkar intressant och är du rätt person? Sök idag! Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!
Varsamt renoverad Coca Cola-kyl från 50/60-tal. Har stått på ett Kaffe på Skånegatan. Ny kompressor och kyldel installerad. Går på hjul. Fungerar som ett vanligt kylskåp med gott om plats. Perfekt inför sommarpartyt i trädgården! Original patina på utsidan. Säljes för renoveringskostnaden, pga platsbrist. OBS priset...Prutar ej! Ring då jag sällan kollar mail.