Quantcast
Till salu inom: ”

kylskåp till uterummet cylinda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kyl/Frys

Oskarshamn
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Cylinda Kyl K2185 Utgående modell, netto prissatt. K 2185 är ett kylskåp med praktisk justerbar inredning, stora grönsakslådor och glashyllor. Den har en fläkt för jämnare kylning av matvarorna. Dörren har ett stabilt metallhandtag och är omhängningsbar. Överskåp i samma design finns som tillbehör. Samdesignad med frysskåpet F 2185N. Energiklass A+ Bredd 595 mm Höjd 1850 mm Nettovolym 349 l Pris 4500:- Kan köpas i paket med motsvarande frys F 2185N Finns för avhämtning i vår butik i Grästorp. Gäller så långt lagret räcker, fåtal kvar. Mvh Henrik Cylinda spis diskmaskin torktumlare tvättmaskin sverigetvätten bosch cylinda rea billigast frysbox frysskåp fläkt popular kylskåp
Liten fristående,vändbar kyl för öl,groggvirke eller mat.Fräsch utan repor och utan doft 230v 110w.Passar på torpet eller på altan.
Högt fint läge i Gryt / Fyrudden. Mycket fin villa med hög standard och ett underbart läge . Friggebod, dubbelgarage , bastu, stort inglasat uterum med sikt ner till havet. En villa långt över det vanliga i ett attraktivt område i Gryt.C:a 80-100 m till båtplats som tillhör fastigheten . Entreplan : med liten förstuga. Hall: med stora klinkerplattor och öppet upp till övreplan. Hallgarderob med stora spegeldörrar. Toalett: plastmatta på golv, våtrumstapet, furutak, wc , förvaringsskåp samt tvättställ. Kök: marbodalkök från 1998 i mycket fint skick.Vitlaserat tak. Köksö med granitskiva samt både spishäll och gasolspis.Köksfläkt i den stora spiskåpan är av märket Thermex. Diskmaskin Cylinda från 2006, kylskåp från 2008, inbyggnadsugn och inbyggd micro. Groventre med tvättstuga: Liten förstuga med golv av klinker, våtrumstapet och vitlaserat trätak i tvättstugan. Vedpannan finns i groventren. Tvättstugan: med ny Elektrolux tvättmaskin från 2011, kondenstumlare Cylinda samt ett högskåp frys från 2008 placerat. CTC pannan från 2006 är installerad i tvättstugan. I tvättstugan finns även dusch och utgång till baksidan av byggnaden. Matrum: i anslutning till köket med valv både från köket och även in till vardagsrummet. Matrummet har klinkergolv samt vitlaserat trätak. Vardagsrum: i vinkel c:a 40 kvm. Parkettgolv, vitmålat furutak, och en braskamin av märket Contura. Inglasat uterum: från vardagsrummet går man ut till det underbara uterummet med utsikt ner till havet. Uterummet är på c:a 30 kvm med pergogolv och både infravärme och vanlig elvärme. I taket på uterummet är taklampor infällda i delar av innertaket. Övre plan: Härligt öppet trapphus upp till övre plan där ett Tv-rum/ allrum finns. Ekparkettgolv, vitlaserat furutak och utgång till den stora inglasade balkongen. Bastu / dusch finns på övre plan med ljust kakel på väggarna , klinkergolv samt vitlasreat furutak. Sovrum 1: c:a 12 kvm ekparkettgolv, 2 garderobe...(Klicka på länken för mer information)
Västerås bästa lägenhet endast 55 min från Stockholm! Strålande utsikt över Mälaren och endast 5 minuters promenad till Centralstationen och stadskärnan. Härliga promenadstråk med flera restauranger, och bad/skridskomöjligheter strax utanför porten. Stor inglasad (öppningsbar) balkong med extra tätning förlänger möjligheterna till utekvällar och balkongen kan användas som ett extra uterum så gott som året om. Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med fönster från golv till tak, i två väderstreck. Öppet mot kök och utgång till balkong. Kök: Öppet kök med köksö mot vardagsrummet. Vitt kakel ovanför köksbänken. Maskiner från Cylinda - fullhöjd kylskåp och frys, diskmaskin. Micro. Stor matplats med plats för 8-10 personer. Sovrum 1: Rymligt vitmålat föräldrasovrum med fönster i två väderstreck. Sovrum 2: Vitmålade väggar, parkettgolv, två flyttbara garderober Sovrum 3: Vitmålade väggar, parkettgolv, två flyttbara garderober Klädkammare: Rymlig klädkammare med städskåp och hyllor. Badrum 1: Helkaklat med badkar, toalett, tvättställ och TM/TT. Gott om plats för förvaring med ekskåp. Golvvärme och handdukstork. Badrum 2: Helkaklat med dusch, toalett, tvättställ. Golvvärme och handdukstork. Förråd: Rymligt källarförråd i entréplanet Gott om parkeringsplatser. TV basutbud från Com Hem ingår i hyran. Bredband via Stadsnätet. Uttag i alla sovrum, samt flertal uttag i kök, vardagsrum samt hall. Om Stadsnätet: Internet, TV och telefoni via fiber. Mälarenergi Stadsnät är det lokala öppna bredbandsnätet där du fritt väljer internet, TV, telefoni och andra bredbandstjänster efter eget intresse och behov. Tjänsterna överförs med ljusets hastighet via optisk fiber som har en näst intill obegränsad kapacitet. En uppkoppling med valfrihet, som ger bästa tänkbara förutsättningar för både dagens och framtidens kommunikation. Om Lillåudden: På ena sidan ligger Mälaren utanför fönstret och på den andra gångbron över till city. Lillåudden är Västerås nyaste stadsdel på en udde i Mälaren med nära till allt, men ändå avskilt. Husen och lägenheterna har avskalad nordisk arkitektur med marina inslag och en lägenhetsstandard som slår det mesta. Trägolv, klinker och kakel, öppna planlösningar som får rummen att flöda av ljus och glittret från sjön. Med ett par minuters promenad över gång- och cykelbron når du centralen och Stockholmståget, Konserthuset och city med shopping, kultur, restauranger och caféer.