Quantcast
Till salu inom: ”

kylväska frigolit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En lätt transport väska för att hålla t.ex. mat varmt eller kallt. Kylväskan eller värmeväskan är som ny och sparsamt använd. Nedan lite fakta kring produkten. Fyra lager av termisk lagring ger lätta alternativ för säker transport mat och dryck. Håller varm mat varm och kall mat kall säkerhet för fyra timmar. Proserve bärare är lättare än fasta konkurrerande produkter, minskar risken för ergonomisk belastning. Avdelare för 9F15 tillåter separation inom bärare mellan varm och kall mat lagring och minskar risken för korskontaminering. Tid temperaturövervakning och märkning är enkelt med stor identifiering fönster fäst vid varje bärare. Kommersiell kvalitet nylon på utsidan omger och skyddar de inre skikten. Reflekterande ångspärr hjälper till att upprätthålla jämn temperatur i hela bäraren, så mat behålla sina ideal temperaturer. Styv invändig isolering är lätt och över 300% starkare än frigolit polystyren, motstår expanderad polypropen fjällning, rengör lätt och ger kompromisslös stöd. Måtten är ca 70X45X55 cm Vänligen maila vid intresse Mvh Frasse Kylbag Kylväska Kyltransport Värmebag Värmeväska Värmetransport Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Blåaktig kylväska i retromodell säljes. Locket snäpps fast med två trycknappar. Är i skick som ny med felfri frigolit på insidan. Vit bärrem.
Skåprensning, säljer en hel hög med gamla grejer. Priser finns på varje bild, men skriver även ut dem här. Bild 1: Kylväska i härligt retromönster, fint skick förutom lite smutsig, frigoliten hel på insidan, och inga sprickor i plasten på utsidan. 100 kr Bild 2: Två stycken rutiga termosar, den största har missfärgat lock, men är i övrigt hel inuti. Den mindre har tyvärr en spricka i ljusgula locket, annars i fint skick. Stora: 40 kr, lilla 20 kr. Randig plåtburk "Marimint" fint bruksskick, 40 kr. Termos, hel och fint både på utsida och intui. Märkt: "RONDO, made in Germany" Bild 3: Gefle grand av Arthur Percy, 5 koppar nio fat i matt glasyr. Kopparna är tyvärr missfärgade inuti, och en kopp har en spricka i ett öra, men fortfarande väldigt fina. 200 kr för allt. Bild 4: Stor fin gammal bricka. 50 kr Bild 5: Gamla vattenkannor. Den svarta är märkt "Plastic center Gislaved" och den blåa är en "Plasto", en finsk 60-tals kanna. Båda hela, något smutsiga dock. 50 kr/st Bild 6: Uppsala Ekebykrukor tror jag att det är. Den stora i en gråaktig glasyr och den i mitten har en vit glasyr. Den lilla gråa är krakilerad men hel. 40 kr för den stora ljusgråa, 20 kr för den lilla vita, och den lilla gråa som är krakilerad: 10 kr. Allts finns på Brynäs i Gävle. Maila helst, eller ring efter 18:00.