Quantcast
Till salu inom: ”

kylväska ryggsäck säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ryggsäck

Jönköping
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det länge sedan min yngste son slutade att amma så nu är det hög tid att sälja min supersmidiga elektriska amningspump! Pumpen har 2-PhaseExpression, enkel- eller dubbelpumpning, softFit brösttrattar, liten kylväska med specialanpassat kylblock som får plats i ryggsäcken som hör till pumpen. Även fyra flaskor med lock och ringar följer med på köpet. Amningspumpen är både nät- och batteridriven. Min pump är endast använd i knappt en månad och därefter har jag behållit den utifall jag skulle behöva pumpa ur bröstmjölk igen vilket inte har behövts! För den som är intresserad kan jag maila fler bilder på pumpen och tillbehören!
Mycket praktisk och genomtänkt skötryggsäck med många fack både på utsidan och insidan. Två sidofack med med isolerande material som funkar som "kylväska" eller som värmehållande fack. En ryggsäck med en rem som går tvärs över bröstet med praktiska småfickor på remmen för napp mm. Som en budryggsäck. Skötbordsunderlägg i ett fack som sitter i ryggen. Allerhand är ett tysk företag som tillverkar skötväskor av högsta kvalité.
Säljer följande som finns kvar billigt som är oanvänt ( presenter ). Passa på att fynda till detta billiga pris. BILD1: * 3 st ljusblå blommiga ( ryggsäck, väska, necessär med krok ) 20kr för alla. * Svart skinnväska. 20kr * 2st svarta små ryggsäckar 20kr för båda. * 1st ljusblå kylväska. 20kr Paketpris på bild 1 : 50kr BILD2 10kr/st eller köp alla för 100kr.
"Amningspumpens Rolls Royce". Elektrisk dubbel bröstpump Medela med tillhörande ryggsäck, speciellt anpassad kylväska för 4 flaskor, el-och batteridriven, praktisk vid resa. Bröstpumpen används alltså antingen med batteri, ifall du behöver pumpa på resande fot, eller via vägguttaget. Extra flaskor, ventiler och slangar med mera medföljer. Bröstpumpen fungerar helt utan problem. Rökfritt hem. Man sparar mycket tid i och med att man kan pumpa båda brösten samtidigt. Samma program och styrka som på pumparna på BB:n, men mindre och smidigare. Nypris 2800 kr Säljes för: 1100 kr. Maila gärna!