Quantcast
Till salu inom: ”

kymco mxu 50 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kymco MXU50 EU45 MXU 50 är Kymco:s andra generation av ATV-Moped. Jämfört med den tidigare MXer 50 har den vuxit rejält i storlek och har nu nästan helt närmat sig storebror MXU 300 i storlek. Mycket lätt och starkt rörramschassi, Halogenljus, Klara blinkersglas, Digital instrumentering, Elstart/Kick, Lasträcken fram och bak, Katalysator, Backväxel, Tar passagerare, Reservtank, Ergonomiskt utformad körställning. Färg: Svart eller Röd Garanti: 2-År
Den har gått 243 mil. -Elstart -Backväxel Den har fungerat som transportfordon till buss och skola och har inga skavanker och fungerar perfekt. Har stått i varmgarage när den ej använts. Detta är en kopia av Kymcos större maskiner och väger ca 160 kg. Överdrag medföljer. Däcken är dubbade med skruvdubb, som skruvas ur sommartid med verktyg som medföljer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nyservad moped typ Kymco MXU 50. 50ccm, elstart, vikt 170kg. Alltså ingen minifyrhjuling utan en riktig rejäl maskin. Enda som inte fungerar är hastighetsmätaren. Nyservad hos auktoriserad Kymco verkstad 2012-11, även nytt batteri. Har varit ute och blivit "rastad" lite då och då. Skickar även med krosskläder Team10 och Fly storlek junior. ca170. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
EU-registrerad fyrhjuling för lek och nytta, har bara gått drygt 100 mil, servad med kvitto, en ägare och det är ett företag så har ni företag kan ni lyfta moms och registrera den där för att spara privata utlägg. Den är i nyskick, följer med ett kitt med dragkrok som aldrig monterades och diverse tillbehör. Den är identisk med de nya, så kolla Kymcos hemsida för detaljer, är väldigt lättkörd, går bra ca 55, stark och väldigt stadig, passar både barn och vuxna. Maila helst, svår att nå på telefon tidvis.
Hej. Jag säljer som sagt en Eu-fyrhjuling av märket Kymco åt min syster pga att den inte behövs längre. Reggnr: FMU763 Startar lätt och går bra. Automat med back 600mil Välhållen. Endast 2ägare! Perfekt och åka med nu i vinter. INGA BYTEN! Vid minsta fundering Ring. Kollar sällan mailen. Mvh Jim/ Jenny