Allt till salu inom "låda för tepåsar"

Sortering:
Soffbord med låda
Göteborg
Idag

Soffbord med låda Visa liknande

250 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Snygg och praktisk låda för tepåsar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Populär låda med lock och 6 fack för tepåsar Telådan är tillverkad i antikvitt trä och har text TE i brunt Längd 20,5 cm Bredd 16 cm Höjd 7,5 cm Besök gärna vår webbutik där hittar du fler snygga kökstillbehör och mycket annat till att försköna ditt hem Beställ enkelt och bekvämt dygnet runt Vi har snabba leveranser och skickar paket varje vardag Välkommen till trend4you heminredning och presenter på nätet
179 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Smedjebacken

Låda för tepåsar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Låda för tepåsar
10 kr
Tradera.se

Låda svart med glaslock för tepåsar/smycken/annat smått

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Låda svart med glaslock för tepåsar/smycken/annat smått
41 kr
Tradera.se

Katt söker hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Det här är min 2 och några månader gamla katthona, Wazabi, som söker nytt hem. Hon är av blandras av okänt antal raser. Hon söker nytt hem, då våra liv inte längre fungerar särskilt väl ihop och jag ska flytta, ovanpå det. Då jag känner hennes mamma bestämde jag mig för att ta henne trots att fadern var helt okänd, hon blev inte särskilt lik sin mamma alls i temperamentet, vilket alltså inte passar så väl till min situation i slutändan. Så, lite information om min katt! Hon är alltså 2 år och lite till, född tidig juni. Hon är ej kastrerad. Hon har varit innekatt och ensam katt ända från början, men skulle absolut behöva tillgång till att vara ute och/eller kattkompis, då en människa inte riktigt räcker till för hennes enorma energi! I alla fall inte om du inte är väldigt engagerad i dina katter. Hennes favorit leksak är en använd tepåse i änden på ett snöre fäst vid en pinne. Tepåsar i största allmänhet faktiskt, men just använda som man snabbt kan sno runt och dra omkring med är så roligt för henne att man kunde tro det är världens åttonde underverk! Hon är duktig att gå på lådan, men hon tycker inte om grovkorningt strö, eller ljust strö. Om ströet är en av de två, så kan hon välja att hellre gå på golvet. Skickar förstås med de flesta av hennes saker, utom kattlådan. Det finns alltså transportbur, matskålar, liten klösbräda (hennes stora klösmöbel ska slängas), några leksaker. För mer info, ring!
500 kr
Blocket.se

Franska plåtburkar från Dixie

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Praktiska, söta och roliga plåtburkar med fransk text från Dixie Derrière La Porte. För köket - kakor, frukostflingor, tepåsar, knäckebröd, sockerbitar och "kaffepoddar" (för kaffemaskin). Nyskick, säljes för 450 kronor. Nypris ca 1 000 kr. Avhämtas i Hammarby Sjöstad. För badrummet - tre rosa lådor för skönhetsprodukter, nagelfix och tjejsaker. Nypris ca 500 kr. Mycket finns skick, säljes för 220 kronor. Avhämtas i Hammarby Sjöstad.
670 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj