Quantcast
Till salu inom: ”

lönsamt hundpensionat till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jobbeskrivning Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns idag på 40 orter i Sverige samt i Manchester, Storbritannien och i Norge. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att packa containrar. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som studerar att kombinera extrajobb med studier. Personliga egenskaper Vi ser gärna att du söker som gillar att jobba fysiskt, då det kan innebära en del tunga lyft. Detta är ett lönsamt extraarbete, som kan leda till tillsvidareanställning i framtiden! Arbetsplatsen är i Kristianstad. Arbetstiderna är varierande. Ett arbetspass kan vara 08-11 och 12-15. Maila din ansökan till ansokan.lund@uniflex.se.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns idag på 40 orter i Sverige samt i Manchester, Storbritannien och i Norge. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att packa containrar. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som studerar att kombinera extrajobb med studier. Personliga egenskaper Vi ser gärna att du söker som gillar att jobba fysiskt, då det kan innebära en del tunga lyft. Detta är ett lönsamt extraarbete, som kan leda till tillsvidareanställning i framtiden! Arbetsplatsen är i Kristianstad. Arbetstiderna är varierande. Ett arbetspass kan vara 08-11 och 12-15. Maila din ansökan till ansokan.lund@uniflex.se.
hej jag driver ett hundpensionat i stöcksjö sen 2008, där jag har hundarna i hemmamiljö, ej burar. men jag bor även på haga och i stöcke så hundarna får följa med. så om ni inte har bil och kan ta er ut till stöcksjö så kan överlämnandet ske på haga istället. själv har jag en tik som heter Pingu. jag har en hemsida som ni gärna får titta in på och få lite mer information och se bilder . www.puppyland.se och finns även på facebook. så om ni ska resa bort 1 dag eller 2 månader, hör av er!! jag tar emot alla hundar, stora som små, om de är rumsrena och snälla. mvh desi, puppyland.
Nu har vi äntligen öppnat hunddagis, hundpensionat, hundsalong och djurbutik i Gnarp! På Djurkolló kan du med gott samvete lämna din hund på hunddagis eller hundpensionat, din katt eller kanin hemma och låta oss ta hand om djurpassningen eller komma in och få klorna klippta på din vän. Med oss är ditt djur i trygga händer. Här har vi ingen förvaring av djur, här är alla djur olika individer som får det den behöver. Kika in på vår hemsida www.djurkollo.se för kontaktinformation, erbjudande, priser och mycket mer. Varmt välkomna till Djurkolló! (Vi är naturligtvis utbildade samt har godkännande från länsstyrelsen.)
Mini hundpensionat i en familjär miljö, utan burar och boxer. Jag tar emot max 3 hundar, små och medelstora raser. Jag bor i en villa med stor trädgård, 4,5mil norr om Uppsala. De små gästerna kommer att få ett härligt hundliv med kärlek, motion och uppmärksamhet. För information besök hemsida www.truffelnose.se . Hundarna ska vara vaccinerade Ska ej ha problem med andra hundar Vi tar inte emot skälliga hundar och löptikar Vi går minst 2 gånger på långa promenader och har korta raster i trädgården Ni är välkomna att kontakta mig på mobil nr. 0736957609