Quantcast
Till salu inom: ”

fodervärd labrador säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

vi söker hel fodervärd till vår 1 åriga labrador tik,vi känner att vi inte riktigt hinner med henne och söker där för hund intreserad familj,som tycker att det skulle vara trevligt att gå kurser på brukshundklubben och att umgås med en riktigt trevlig och fin labbe´,hon är trevlig och snäll ,lite busig som valpar ska va vi söker även foder värd till en 8 v valp ni bör inte bo mer än 10 mil bort svar vi mejl gå gärna in på skk köpa hund och läs på om vad det innebär att vara foder värd innan ni svarar
Hej! Jag söker en fodervärd åt min 16 mån labrador som heter rex. Jag behöver 1 till 2 d/vecka. Jag står för kostnad för honom det enda jag vill är att du har erfarenhet av hundar och att du bor i närheten av Arlöv/Malmö. Rex är en barnkär, lugn, lydig, mycket sällskapsjuk hund som älskar att leka. På promenader kan han dock dra lite och behöver en strak hand. Om du är intresserad och vill veta mer om Rex och hur jag tänker eller om du har egna förslag så maila eller ring gärna.
Söker ett livslångt fodervärdshem i Sundsvall/Timrå med omnejd till en svart labrador tik på ca 1½ år. Hon är mycket social, trevlig och glad. Är van vid barn, hundar och katter. Söker en aktiv/hundvan familj där hon får följa med och vara en del av familjen. Önskvärt är att hon får flytta till landet och att hon även får en hundkompis i de nya hemmet. Vid intresse så är du välkommen att maila som första kontakt och skriv en presentation om dig själv samt vad du kan erbjuda för hem.
Just nu har Guide Dogs Stockholm en gul labradortik till salu. Tiken var tänkt som Assistanshund och har fått en grundträning/allmänträning hos fodervärd. Det är en stor tik som kräver någon med tidigare hundvana. Hon är rtg B/0 och ögonlyst UA Hon är snäll och social, kan skälla till på hundar som passerar (därav ej lämplig som Assistanshund). En trevlig tik till någon som vill träna och aktivera sin hund. Hon säljes endast som sällskapshund, ej vårdhund eller liknande. Kontakta mig för mera information.
En härlig och lydig dam söker fodervärd/fodervärdar på heltid (löpande eller begränsat till ett eller flera år beroende på vad vi kommer överens om) pga. ändrade familjeförhållanden. Vi vill dock ha kvar regelbunden kontakt och ta hem henne ungefär en helg i månaden/varannan månad (beroende på vad vi kommer överens om). Det är inga problem att lämna henne ensam i ca 5 timmar och ni har alltid tillgång till hundvakt från oss om det behövs. Mer information mailas ut vid intresse.