Quantcast
Till salu inom: ”

löpband power run 590 jämför pris säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Löpband

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Inköpt 2011, ord nypris 12 500 kr Kvitto, garantisedel och alla instruktionsböcker finns kvar. Mycket fint skick! Specifikation: Smidigt löpband med bra prestanda. Spring i upp till 16 km/h med en lutning av max 12%. Kom igång snabbt och enkelt med hjälp av förinställda banprofiler. Variera hastigheten bekvämt med hjälp av två rörelsesensorer. Möjlighet att designa egna banor och spara dem i datorn. Tydlig LED-display visar träningsuppgifter såsom hastighet, distans, puls, lutning. Kontinuerlig motoreffekt 2.25 hk, max motoreffekt 3.25 hk. Inbyggd POLAR-teknologi gör att pulsmätningen blir precis. Pulsbaserad träning med hjälp av Energetics HRC-teknologi gör att löpbandet anpassar hastighet och lutning. Hjul undertill och möjlighet att fälla upp bandet underlättar förvaringen. Löpbandsyta 130 cm x 45 cm. Storlek: Längd 169.8 cm, bredd 84.9 cm, höjd 130 cm. Max användarvikt 120 kg. Ring, SMS, mail
Ta chansen! Ett rejält och stabilt löpband med motor, PowerRun 590, i mycket gott skick säljes på grund av flytt. Löpbandet är enbart använt sparsamt, och då mest för att gå på, ej springa. Lutningsfunktion. 7 olika program. Mätmått såsom distans, puls, kalorier, tid. Originalmanualer och personal traning-dokument medföljer. Inköpspris ca 12.000:-. Finns för avhämtning i Umeå efter överrenskommelse.
Mkt stadigt löpband med total bredd 60 x 150 cm. (Mattan är 40 x 120.) Går att fälla upp. Inköpt på Intersport för 6995:- Säljes för 2.800 vilket är mkt bra pris- jämför över hela landet på allaannosner.se! Endast mobil, ej mail!
Löpband power run 590 . Enklast att gå in på nätet att läsa om det :) kraftigt eldrivet löpband. Detta är ett rejält band som är mycket stabilt att springa på, går ej att jämföra med andra som går att bara "vika ihop"
Behöver du bättra på formen? Är du anmäld till Göteborgsvarvet/ Tjejmilen/ Iron Man/ Valfritt ångetsskapande lopp? Är vädret pissigt och inbjuder inte till jogging i naturen? Vill du inte missa ditt favorit-TV-program för att du är ute och springer? Då ska du köpa ett löpband! Detta är en kvalitetsprodukt som har några år på nacken men är i bra skick. Modellen heter Energetics Power Run 590. Den är mycket kraftig och stabil, och går inte alls att jämföra med billiga modeller av löpband. Man kan ställa in den manuellt eller välja ett färdigt träningsprogram. Du kan givetvis promenera på den, och max löphastighet är 12km/h. Vill du svettas ordentligt kan du ställa in valfri uppförslutning, upp till 15 %. Den har koll på din tid, hastighet, distans, puls och förbrända kalorier. Vill du få undan den är den enkel att fälla ihop och har hjul. Den har en säkerhetsnyckel som gör att den stannar om du ramlar, och går inte att starta av obehöriga t ex små nyfikna barn. Nypris i butik lär ha varit 7000-9000 kr men nu kan du köpa den för endast 2800kr! Finns det någon anledning att låta bli?