Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga nitro chassi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gamingdator

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

EMMALJUNGA - NITRO CITY INKLUSIVE CITYKORG -2011 - VISNINGSEXEMPLAR _____________________________________________ Vi gör plats för nyheter i butiken och säljer därför detta visningsex till bra pris! Färg Citykorg: Grey Flowers -2011 Färg Sittdel: Grey Färg Chassi: Silver _____________________________________________ Ordinarie Pris: 7400:- _____________________________________________ Enkelt och fritt att parkera utanför vår butik på gamla flygfältet i Torslanda utanför Göteborg. _____________________________________________ My Baby Torslanda Gamla Flygplatsvägen 24 423 37 Torslanda Tel: 031-924054 Öppettider: Vardagar: 10-18 Lördag: 10-14 Välkommen!
hej..jag fick en ny barnvagn emmaljunga 2011 som present därför säljar jag min emmaljunga 2010 med ligvagn som är köpt för 2000 kr men jag säljar den på 1000 kr BARA.. den är väldig lätt och prakiskt och bäst i test.Bara chassien kostar 3500 kr, då kan du köpa en ny sitt eller ligvagn om du vill och kompletera den. ny pris för emmaljunga med liggvagn är 5500 kr. tänk ekonomiskt..chassi plus sitvagn blir 3000 kr bara. du sparar 2500 kr.. först till kvarn
Säljer min Tvilling / Syskonvagn Twin NitroEmmaljunga som är som NY. De svängbara punkteringsfria små framhjulen gör svängarna i trånga passager till ett nöje, även om vagnen är tungt lastad. Ryggen och fotstöden är delbara så att barnen kan vila oberoende av varandra. Sittdelen är vändbar och du kan välja om barnen skall titta mot föräldrarna eller framåt. Med chassi i lättviktsstål hålls vikten nere (17,9 kg) och de kompakta måtten på den hopfällda vagnen gör den hyfsat lätt att stuva in i bagageutrymmet.
Vagnen är inköpt våren 2011 men började använda chassit i slutet på juni/början juli 2011. Chassit är i använt men fint skick, sittdelen är helt ny, ALDRIG använd! Medföljer en footsack i samma färg utan kostnad. Vi är supernöjda med vår vagn, lätt och smidig att köra och komma fram med och även lätt att fälla ihop och lägga i bilen. Funkar lika bra i stan som på grusvägar :) Maila eller ring om du vill ha fler bilder eller har frågor eller funderingar. Billigare vid snabb affär!
Säljer en Emmaljunga nitro city med färgen "charlston" . Inköpt slutet av juli 2011 , liggdelen använd ca 5 månader. Men där är absolut inget att anmärka på, jättefint skick! Även sittdel som är använd 3 månader där vi haft åkpåse . Där är heller inget att anmärka på, vanligt slitage på chassit. Är jättenöjd med vagnen säljes pga att jag vill ha en annan modell. Det som medföljer är : Regnskydd väska av samma detaljer och färg. liggdel Sittdel (en åkpåse, i samma bruna färg (dock inte emmaljunga))