Allt till salu inom "labradorvalpar"

Sortering:
Valdemarsvik
2 månader

Labradorvalpar

22 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Herrljunga

Golden/Labradorvalp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Freja behöver ett nytt varaktigt hem.Då jag känner att jag inte har riktigt tid med henne. Hon är blandras med labrador och golden och är 5 månader. En mycket snäll tjej.Van att gå i koppel, rumsren,van med andra hundar,Freja är blyg för nya människor.Tycker mycket om att pussa katter.Hon är vacc 2 gånger och regg i jordbruksverket.Hon vill gärna bo med någon hundkompis då hon är van med har hundar runt sig. Är du seriös och har ett trevligt hem åt Freja så får du gärna ringa.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Labradorvalp

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Elsas valpkull är såld. Den finaste valpen - Ida, behöll vi själva. Tyvärr har det blivit ändrade omständigheter i familjen och vi måste nu tyvärr sälja henne. Hon har hunnit bli tre månader och är på väg att bli rumsren. Hon är lättlärd och kommer på inkallning. En mycket följsam och lättsam valp. Pappa är viltspårschampion. Säljes enligt Skk:s regler och är avmaskad, chippad, vaccinerad och registrerad. Föräldrarna är ögonlysta, och armbågs- och höftröntgade. Mamma Doris Day S35133/2009 Pappa Mylabs winteraction S28044/2006
10 000 kr
Blocket.se

Labradorvalp hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Phelps är tillbaka eller numera Leon. Född den 13/8, söker ett hem söm längtar efter en labradorhane. Uppväxt i hemmiljö tillsammans med barn, djur och ljud. Väldigt social och trygg. Rumsren och har allmänlydnad.. Reg, vaccinerade, vet.besikigade och dolda fel försäkrade. Allt enligt labradorklubben och svenska kennelklubben rekommendationer. Otroligt lättlärd. e. S65562/2006 Heavy Loaders... u. S36302/2009 Knubbes Ellen. www.astelokens.se Hör av er om ni är intresserade.
12 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Eslöv

6 månaders labradorvalp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Vi måste tyvärr sälja vår lille Zack eftersom vi av olika skäl inte längre har den tid till honom som han förtjänar. Zack är en 6månader gammal kille som älskar att bli klappad (och lite bus.) Han är 50%jaktlabbe och 50% "vanlig" labbe så han är lite mindre och smidigare i kroppen. Zack är van vid barn i olika åldrar. Det är viktigt att Zack får komma till ett hem där man har den tid han behöver,både till promenader, lek och träning. Om ni kan erbjuda honom ett bra hem så kan vi diskutera priset.
6 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Labradorvalp med Stamtavla och tillbehör

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Hej! På grund av att min dvärgpinscher inte går ihop med min labradorvalp och båda blir uppstressade av varandra så måste jag sälja min labbe. Han är 9 veckor, väldigt snäll o har lätt för att lära sig sig nya saker, är nästan helt rumsren, bara lite träning till som fattas. Han har en mycket fin stamtavla. 15 kg foder, halsband och jacka ingår i priset. Säljes helst till barnfamilj eller till någon som har mycket tid för honom. Hemmet är viktigare än priset, kom med förslag. :) Mvh/Caroline
7 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj