Quantcast
Till salu inom

"border collie labrador valpar säljes"

Håbo
Idag

Bord med 6 stolar

3 500 kr
Blocket.se
Idag

Kontorsstol Långfjäll IKEA

700 kr
Blocket.se
Arboga
Idag

Bar bord med fem stolar

1 800 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Soffbord och tvbänk säljes

3 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Soffbord i massivt trä med...

2 500 kr
Blocket.se
Sölvesborg
1 månader

Unika valpar til salu.

3 400 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hallsberg

Jättefina mellanstora Blandrasvalpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu har Penny och Bamse fått sina valpar. Dom är nu 5 veckor och är redo att flytta vid 8 veckors ålder, alltså vecka 29. Mamma är Labrador, Border Collie och Västgöta spets. Pappa är Golden Retriver och Labrador och lite Border collie. Valparna är pigga och glada och kommer att passa den som vill ha lagom stora familjehundar av tåliga raser och som är mycket lättlärda, passar tex som agilityhund. Valparna säljes chip, vetbes, vacc och avmaskade. Endast seriösa svar tack och inga hundar säljes över telefon!
5 000 kr
Blocket.se

Labrador blandis valpar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
hej! snart e det dags för dem små liven att flytta ifrån mamma. det är 3 små pojkar och 5 flickor. vi är 50% labrador 38% border collie och 12% Hälleforse Dem e leverans klara 13 Augusti dem finns utanför Korsberga det finns 4 tikar och en hane kvar för att tinga en valp så kommer jag ta 1000 kr i handpenning som inte får tillbaks vid ånger. nås endast på telefon.. Går att skicka sms också
3 500 kr
Blocket.se

Blandras valpar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
BLANDRAS VALPAR SÄLJES I KRONOBERGLÄN LESSEBO. 4 hannar Födda 18 juli 2014 leveransklara den 18 sept då är de 8 veckor besiktade avmaskade och vaccinerade dessutom Dolda Felförsäkrade i Agria i 3 år . Pappa schäfer,border collie,labrador Mamma huskey/schäfer. "OBS" handpenning tas vid tingning på 1500:- det återfås ej vid ånger. pris per valp 4000kr majla mig för mer info.
4 000 kr
Blocket.se