Quantcast
Till salu inom: ”

border collie labrador valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan allihopa! Den 11 oktober fick våran Labrador/Border collie tik 10 stycken friska och underbara valpar tillsammans med pappan som är av samma blandning. Det finns 3 hanar kvar och det är dom som syns på bilden! Valparna är leveransklara den 11 december. Dom är då; - Vet.besiktade. - Vaccinerade. - Chippade. - Avmaskade. - Dolda fel-försäkrade hos Agria i tre år. Både mamma och pappa finns i hemmet! Dom är mycket tillgivna, lyhörda och lugna. Lättlärda och väldigt barnkära. Kärleksfullare hundar får man leta efter! Ni kan nu redan tinga en valp mot en handpenning på 1500 kronor som ej återfås vid ånger! Sammanlagd summa: 4500 kronor per valp. Kom jättegärna och kolla! Vi vill gärna ha fortsatt kontakt med valparnas nya familjer. Vid intresse; Skicka ett mail eller ring oss och berätta om er själva! Vi säljer inte valparna yngre än åtta veckor!
Nu har Penny och Bamse fått sina valpar. Dom är nu 5 veckor och är redo att flytta vid 8 veckors ålder, alltså vecka 29. Mamma är Labrador, Border Collie och Västgöta spets. Pappa är Golden Retriver och Labrador och lite Border collie. Valparna är pigga och glada och kommer att passa den som vill ha lagom stora familjehundar av tåliga raser och som är mycket lättlärda, passar tex som agilityhund. Valparna säljes chip, vetbes, vacc och avmaskade. Endast seriösa svar tack och inga hundar säljes över telefon!
hej! snart e det dags för dem små liven att flytta ifrån mamma. det är 3 små pojkar och 5 flickor. vi är 50% labrador 38% border collie och 12% Hälleforse Dem e leverans klara 13 Augusti dem finns utanför Korsberga det finns 4 tikar och en hane kvar för att tinga en valp så kommer jag ta 1000 kr i handpenning som inte får tillbaks vid ånger. nås endast på telefon.. Går att skicka sms också
BLANDRAS VALPAR SÄLJES I KRONOBERGLÄN LESSEBO. 4 hannar Födda 18 juli 2014 leveransklara den 18 sept då är de 8 veckor besiktade avmaskade och vaccinerade dessutom Dolda Felförsäkrade i Agria i 3 år . Pappa schäfer,border collie,labrador Mamma huskey/schäfer. "OBS" handpenning tas vid tingning på 1500:- det återfås ej vid ånger. pris per valp 4000kr majla mig för mer info.