Quantcast
Till salu inom: ”

lacanche spis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spis

Malmö
Spis  55cm

Falkenberg
Leksakskök

Sundsvall
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sällsynt chans att köpa en begagnad Lacanchespis (färg vit, bredd 100cm) som passar utmärkt till ett lantkök. Nypris ca 60,000 kr, vi säljer denna för 25,000 kr pga köksbyte där vi ej längre får plats med den. Varje spis handbyggs i Frankrike och är konstruerade för att användas en livstid! Se bifogad recension för mer info om denna populära modell: http://www.rangecookerreviews.co.uk/files/Lacanche-Cluny-100-Traditional-Review.html Lacanchespisen finns att hämta i lägenhet på Östermalm, tillverkad ca år 2000, fungerar utmärkt.
Vi säljer hela köket inklusive alla skåp, vitvaror, bänkskivor, diskbänk samt blandare. Ugnen inkl. spis samt fläkten kommer från det exklusiva märket Lancanche. Diskmaskin och kyl/frys är från Miele. Köksluckor samt skåpen är platsbyggda från ett snickeri i Södertälje. Köket är väldigt stort och omfattar såväl underskåp samt överskåp i två nivåer. Till det kommer även ett större vitrinskåp. Samtliga mått kan fås på begäran. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Låt Provence charma dig under din semester i vårt fina hus som ligger i den lilla byn St Martin de Pallières, dryga 8 mil från Marseille, eller 15 mil från Nice. I området finns flera bra golfbanor och fantastiska vandringsleder för dig som vill uppleva naturen på nära håll. Med vinodlingar och lavendelfält kan du njuta av en härlig semester på den franska landsbygden. Ta en paus från stress och jobb, och låt dig dras med av den avspända medelhavsinställningen till livet där det mesta är "tranquille" och allt har sin tid. I byn finns även en liten bistro och en lanthandel där ni kan köpa nybakat bröd och det viktigaste i basvaror. Avnjut era nybakade croissanter och baguetter till frukosten i skuggan av den stora linden vid uteplatsen, eller varför inte uppe vid poolen? Huset är ett vackert stenhus. Det finns tre sovrum varav två har dubbelsäng, och det tredje har två våningsängar. Huset renoverades nyligen och har ett otroligt fint badrum med marmorgolv. Köket är stort med vacker inredning i ek med alla bekvämligheter som micro, samtliga köksverktyg som krävs för avancerad matlagning, diverse andra köksmaskiner som diskmasin, en stor och härlig fransk gasspis (Lacanche). I vardagsrummet finns en öppen spis som kan vara mysig att tända under lite kyligare vårkvällar eller blåsiga höstkvällar. Mellan maj och september behöver den oftast inte användas eftersom det då är så pass varmt ute. Vi hyr ut lördag-lördag, och ni betalar en handpenning på 150 euro och är ansvariga för att ta hand om vårt hus på bästa sätt under er semester. Sängarna är bäddade när ni kommer, och självklart ingår städning i priset. Vi har vår handyman Fridhelm som bor i en av grannbyarna som kan hjälpa till om ni behöver hjälp. Alla priser är i Euro. Hör av er för sista-minuten priser!
Lacanche Cluny 1000 Classique med 5 gasolbrännare och två elugnar med fläkt Fjäråskupan, allt inköpt 2008. Spisen kostar ny ca 60.000 kr och fläkten 10.000 kr.