Quantcast
Till salu inom: ”

lackering box säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker nu till Spånga en Buss/Lastbilsmekaniker med erfarenhet i branschen av tunga fordon bl a inom el, bromsar och bakgavellyftar. I arbetsuppgifterna ingår bl a plast- och skåpreparationer. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av plåt- och svetsarbeten samt även AC och lackering. Eftersom arbetet även innebär viss flytt av tunga fordon är det meriterande att du har ett C-kort. Körkort B Varaktighet/Arbetstid Tillsvidare Heltid Provanställning tillämpas Lön Lön Fast lön Ansökan Sista ansökningsdag: 2011-01-31 maila din ansökan till arbetsgivaren Vi tar emot ansökan nedan Postadress Sandströms Center Avestagatan 61 Box 8146 16353 SPÅNGA Telefon och internet E-post: spanga@sandstromscenter.se
Hejsan! Nu ska jag sälja moppen, det är en Derby Senda drd r från 2005. Jag har bytt lager och packningar för ca ett år sedan. Den är även smått stylad med annan lackering på kåporna, bytt styre, framlampa och baklampa och även lite trim så klart. Jag har även en black box inkoppllad för polisens skull, så det är mycket tid och pengar nerlagt på mopeden. Finns hur mycket som helst att skriva men ni får rings om det är något ni undrar över. ENDAST seriösa ringer. Svarar ej på mail.
Bilar repareras och servas, riktig lackbox finns, jag lackar eller så kan du hyra boxen per dygn och lacka själv. Jag kan även hjälpa dig med din villa eller annat. FRÅGA MIG JAG FIXAR DET MESTA!!! ROT & RUT-avdrag möjligt där lagen så tillåter. Naturligtvis finns F-SKATT och MOMS-registrering. JURIS ALLSERVICE Kryddstigen 23 GÄVLE. Se skylt på lycktstolpe vid vägen. Ring helst före, jag kan vara ute på jobb.