Quantcast
Till salu inom

"fender jazzmaster säljes"

Tumba
Igår

B a s a r

123 456 kr
Blocket.se
Uppsala
7 dagar

Fender Jazzmaster

18 650 kr
ABC-Annons.se
Surahammar
11 dagar

Fender

123 456 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
11 dagar

Udda gitarrer el och akusti...

Blocket.se
Norrtälje
26 dagar

Förstärkare Fender Jazzmast...

8 500 kr
Blocket.se
Nykvarn
1 månader

G&L ASAT Special

4 500 kr
Blocket.se
Karlstad
Igår

+++Fender Precision Highway...

9 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

Fender blues deluxe reissue

7 000 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Fender Bassman 59 Reissue -...

10 995 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Begagnad Fender Bullet Made...

7 999 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Stockholm

Fender Jazzmaster (Japan)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer nu min grymma Jazzmaster, som jag själv importerade från Japan förra året. Gitarren är tillverkad runt 1997 (Crafted in Japan) och har den ganska ovanliga färgen sonic blue. Gitarren är i gott skick och har endast ett par mindre märken på kroppen. Mekaniken har fått en fin patina under åren, vilket tydligen inte är helt ovanligt för instrument i Japan. Jazzmaster-stallet är på sedvanligt manér bytt till ett Gotoh-stall. Hardcase ingår. Kan skickas om säljaren står för fraktkostnad. Kan även levereras kostnadsfritt inom Stockholms närområde.
7 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Linköping

Fender Toronado + VOX förstärkare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Säljer nu min Fender Toronado pga att jag nästan aldrig spelar på den längre. (svalnat intresse) Den är så kallat en "Speciell edition" och jag har själv aldrig sett en lika dan, och då har jag letat länge och väl. Den är inköpt på musikbörsen 2008 men är väldigt sparsamt använd. Den har ett distinkt "fender ljud, som blandar ljuden från fender jazzmaster och en gammal hedlig Stratocaster. på köpet får du en VOX förstärkare inköpt 2009 på jam i linköping. pris: 5000 ring eller mejla, kollar mejlen varje dag. mvh erik
5 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Malmö

Fender classic player jazzmaster 3ts

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
FENDER CLASSIC PLAYER JAZZMASTER 3TS Säljer en av mina gitarrer för att jag helt enkelt tycker att jag har en för mycket just nu och denna har lägst affektionsvärde för mig. Bortsett ett par små märken i lacken så är den i mycket gott skick. Dessutom är den perfekt intonerad! Missade att sätta på tremolo-armen när jag tog bilden, men denna ingår naturligtvis. Mer info; http://www.thomann.de/se/fender_classic_player_jazzmaster_3ts.htm
5 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholms län

Fender Jazzmaster Classic Player 2011

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fender Jazzmaster Classic Player + Fender Jazzmaster Original Deluxe Case Fenders uppdaterade & upphottade version av den klassiska Jazzmastern. Inköpt förra året, mycket väl omhändertagen. Det enda drastiska som hänt med gitarren sedan inköpet är borttagningen av den ursprungliga svarta polyesterlacken. Kroppen är numera lackad med halvmatt trälack. Finfint sprillans nytt Fender-case (nypris 1.800:-) följer med på köpet. Inga förslag om byten, tack. Hämtas i Midsommarkransen/Aspudden i Sthlm. Sms:a eller släng iväg ett mail om du är intresserad.
7 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Södermanlands län

Fender Jazzmaster

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu ryker jazzan! Köpte denna pärla 2003 (och misstänker att att den tillverkades samma år). Modellen är "Crafted in Japan" och jag tror att det är en '62 Reissue. Har spelat på gitarren ett fåtal gånger sedan inköpet, och den har mest stått och mognat under åren. Säljer den enbart för att jag inte spelar på den. Guran är i toppskick förutom för att den har fått en liten törn i träet (se infälld bild, större kan skickas) Pris: 6500:- Gitarren finns i Eskilstuna, säljes utan case och skickas helst inte. Inga byten.
6 500 kr
Blocket.se