Quantcast
Till salu inom: ”

lammskinn fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fåtölj

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fantastiskt fina,stora och mjuka fårskinn från svenska Lammskinnsgalleriet! De finns i färgerna:naturgrå,silvergrå mörkgrå,vita,svarta,ljusbruna,mörkbruna Dessa skinn passar bra i soffan,fåtöljen,sängen ,på golvet eller i barnvagnen. Värmande på vintern och svalt på sommaren. Ett fårskinn är lika härligt,vackert och användbart året om! www.lammskinnsgalleriet.se Välkommen till Butik i Helsingborg(ons-tors 11-17,fre 11-18,lör 11-15 Eller beställ på : info@lammskinnsgalleriet.se Frakt :55 kr /beställning
Ex:dubbelbur med följande mått: dj 1000 br 1100 höjd 720 Tillverkas i olika storlekar beroende på bilmodell och hundstorlek. En stabil och välgjord hundbur för Din hunds säkerhet och trivsel. Tillbehör: Lammskinn Gotlandsfår, ge det bästa till Din bästa vän,eller varför inte till Dig själv,i soffan,fåtöljen eller bilen Ring eller maila för mer information eller kom och besök oss. Våra öppettider är mellan 7.00-16.00 eller efter överenskommelse.
Till barnvagnen, soffan eller fåtöljen. Lammskinn och fårskinn från egen uppfödning i Hedesunda.Skinnen är mycket mjuka och varma. Finull krusiga och släta. Vita med 35mm ull och vita oklippta Skinnen är beredda hos Tranås Skinn och är tvättbara i maskin på 30grader i maskin. Har också skinn som är ekologiskt beredda i Prättingsberg skinnberederi. Ej tvättbara.Färgen på skinnen varierar från vita till lite ljusbeige.Storleken på skinnen är ca 100cmX 75cm Pris 800kr - 1300kr beroende på storlek Frakt tillkommer.
Skinn från egna naturbetande djur. Passar tex till barnvagnen, pulkan, soffan eller fåtöljen. Skinnen Kommer från Finull- och Gotlandsfår. Skinnen är plädklippta 35mm. Skinnen är beredda hos Tranås Skinn och är tvättbara i maskin på 30grader i maskin. Har också långhåriga skinn som är ekologiskt beredda Från Delsbo Skinnberederi. Storleken på skinnen är ca 100cmX 75cm Pris 850kr - 1300kr Frakt tillkommer. Bättre pris går att få vid köp av fler skinn.
Fin svartbrun 3-sitssoffa från Mio. Fåtölj plus sittpuff/fotpall i samma modell. Äkta Old Town-läder som blir vackrare med åren. Inköpta 2005. Några ytliga "rivmärken" (Ej trasigt!) av den typen som uppstår på läder med åren. Mörkt tuschpennekladd på fåtöljens ena armstöd men detta syns endast på nära håll och går förstås om man vill att täcka med filt eller lammskinn. OBS! Om du ringer - gör det kl 9-20 och INTE tidigare eller senare! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.