Quantcast
Till salu inom: ”

lammskinn fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dräktjacka

Härryda

Tidigare annonser till salu

Fantastiskt fina,stora och mjuka fårskinn från svenska Lammskinnsgalleriet! De finns i färgerna:naturgrå,silvergrå mörkgrå,vita,svarta,ljusbruna,mörkbruna Dessa skinn passar bra i soffan,fåtöljen,sängen ,på golvet eller i barnvagnen. Värmande på vintern och svalt på sommaren. Ett fårskinn är lika härligt,vackert och användbart året om! www.lammskinnsgalleriet.se Välkommen till Butik i Helsingborg(ons-tors 11-17,fre 11-18,lör 11-15 Eller beställ på : info@lammskinnsgalleriet.se Frakt :55 kr /beställning
Ex:dubbelbur med följande mått: dj 1000 br 1100 höjd 720 Tillverkas i olika storlekar beroende på bilmodell och hundstorlek. En stabil och välgjord hundbur för Din hunds säkerhet och trivsel. Tillbehör: Lammskinn Gotlandsfår, ge det bästa till Din bästa vän,eller varför inte till Dig själv,i soffan,fåtöljen eller bilen Ring eller maila för mer information eller kom och besök oss. Våra öppettider är mellan 7.00-16.00 eller efter överenskommelse.
Fin svartbrun 3-sitssoffa från Mio. Fåtölj plus sittpuff/fotpall i samma modell. Äkta Old Town-läder som blir vackrare med åren. Inköpta 2005. Några ytliga "rivmärken" (Ej trasigt!) av den typen som uppstår på läder med åren. Mörkt tuschpennekladd på fåtöljens ena armstöd men detta syns endast på nära håll och går förstås om man vill att täcka med filt eller lammskinn. OBS! Om du ringer - gör det kl 9-20 och INTE tidigare eller senare! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.