Quantcast
Till salu inom: ”

lampor sänglampor mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mio soffa

Huddinge
Barn säng

Norrköping
Julprylar

Trelleborg
Taklampa

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Två industrilampor från Fretus. (bild 6) 1. Matt krom 2. Krom 700:-/st Övriga lampor: Sänglampor från Mio, ek+krom. Säljs i par. 750:- (bild 1) Tyngre/mer påkostad modell än den som säljs på Mio nu. Bordslampa från Barcelona, 1990-tal. 450:- bild 2) Bordslampa från Barcelona, 1990-tal. 450:- (bild 3) Tre vägglampor med blombilder. Bilderna går att byta ut. 400:- (bild 5) Svart taklampa Drops. 450:- (bild 7) Taklampa Urbanite från Designtorget med blommor och fåglar i vinrött/rött/grått. Lampan går att vika ihop. 475:- (bild 8)
Sänglampa med inbyggd dimmer från Markslöjd, köpt på Mio. Nypris 399kr. Det svarta fästet är 25x6 cm. Själva lampan är 7 cm. Fungerande glödlampor ingår. PRIS 150:- --- Taklampa i guldfärgad, blankpolerad metall. Höjd 23 cm, diameter 17 cm. Några skråmor och lite färg är borta på ett ställe, för övrigt i fint skick. Kontakt och takkåpa ingår. PRIS 250:- Hämtas på Berghem.
Hej, Jag vill sälja min sängmöbel / sängstomme med tillhörande nattduksbord och lampor, då min nya lägenhet är för liten. Sängmöbeln är med en svartbetsad/svartmålad trässtomme, gjord för en 180x200cm säng. Nattduksborden som skruvas upp på väggen är helsvarta. Måtten är: Bredd 41cm Djup 35cm Höjd 37cm Jag har köpt denna kombination på Bolia för 8.100kr Jag kan tänka mig att sälja den för 2.500kr Sänglamporna är från Mio och kostade 2.300kr de kan jag tänka mig 900kr för Allt finns vid Medborgarplatsen i Stockholm Mvh Petter
Säng 160cm bred MIO-säng med huvudgavel i svart metall Sängen är rundad i fotänden. Original bäddmadrass är kastad, men istället medföljer en tjock bäddmadrass från Ikea, har dock inte blivit färdig att ändra den till rundade hörn. Överkastet är slitet, men skickar med det om man vill ha det som mall för att sy ett nytt. Två prydnadskuddar medföljer. Sängbord Två sängbord från MIO i svart laminat, med lådfronter i körsbärsfolie. Sänglampor Två lampor från MIO i keramik med svarta skärmar. Den har åkt i golvet, men är lagad. Paketpris för säng, sängbord och lampor 1000kr
Bild 1. Fin brun takskärm i tyg med guldränder. Inköpt på mio. Mycket fint skick. Pris: 200kr Bild 2. Fin svart takskärm i tyg. Inköpt på mio. Mycket fint skick. Pris: 200kr Bild 3 Två sänglampor i metall. Inhandlade på ilva. Några mindre vita färgsträck. Har ej provat om de går att tvätta bort. Pris: 100kr Lamporna skickas ej. Välkomna att höra av er!