Quantcast
Till salu inom: ”

lampskärmar retro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Fint skrivbord i bra skick av äldre modell. Lådor innanför vänster dörr, två hyllplan innanför högra. 800 kr 2 st stolar med armstöd och mjuk dyna. Bra skick. 400 kr för båda. 2 st "matsals"-stolar. Mönstrad dyna. Bra skick. 300 kr för båda. Stor 20-tals (?) lampa. I okay skick, förutom en lampskärm som är trasig. 800 kr Mängdrabbat för den som vill ha flera av grejerna :-) Säljes på grund av platsbrist.
Ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina lampskärm! Fint paisleymönster och ger ett mjukt fint ljus. En dov blå fläck/missfärgning på ovansidan, men det går nog att få bort med något husmorstips. Lampskärmen är 38 cm i diameter. OBS. Det medföljer ingen upphängning. Svarar alltid på mail och svarar i telefon om jag inte är upptagen, skicka ett sms i så fall. Finns att hämta i Aspudden/Midsommarkransen. Eller i centrala Stockholm under kontorstid.
En helt enastående lampa och blickfång med fantastiska detaljer. Foten består av en tung del i mässing. Stativet är rör omlindat med snöre. Stativet delar sig i en del för bordet med spegel och en del för lysenheten. Skärmen kan vinklas i olika riktningar. När lampan lyser rakt ner i spegelbordet blir det en mysig effekt. Lampan fungerar men har ojordad kontakt. Skick: Gott skick. Lampskärmen är ej original. Mått: Höjd: 167 cm Uppge artikelnummer 36330.
Lampskärm från 70-talet Diameter nedre 41 cm " övre 33 " Höjd 31 " I programmet "Sommar med Ernst" kunde man se Ernst Kirchsteiger tillverka en skärm i liknande mönster. Slumpar ut denna skärm,som jag egentligen har svårt att skiljas ifrån. Hämtas i Bromma