Quantcast
Till salu inom: ”

lappteknik gratis mönster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kjol

Jönköping

Tidigare annonser till salu

Hej, Bortskänker min iPhone 4G mot övertagande av abonnemanget. Månadsavgift 399. Tre pott. OBEGRÄNSAD SURF! Ring för hela beloppet. OBEGRÄNSAD SMS (Även till utlandet). *Svart Iphone 4 16 gig iOS 5 *Bunden hos Tre tom 2013-01-26 *Telefonen är i mycket gott skick, har alltid haft skyddsfilm på displayen och skal, inga repor! *Jag står för eventuella överlåtelseavgifter. MÅNADSAVGIFT BETALD TOM 12-2011! Fördelen är alltså att du kommer bara betala för abonnemanget i ett år, till skillnad från butiken, där måste man betala för 2 år för en iPhone 4G. Ring mellan Kl 10-23 Skicka EJ mejl. Vi kan mötas i nån Tre butiken i innerstan och fixa överlåtelsen där. Kartong och alla tillbehör ingår! Hör av er vid intresse. Helst engelsk talande. Tag: Gratis. Bortskänkes.
Hej! Jag har tröttnat på min Iphone efter endast sex månader. Det finns slitningar bak på telefonen men det är vanliga repor som händer alla efter ett tag. Anledningen till att den är gratis kommer här.. Det är abonnemang, bunden i 24 månader. 6 har gått, alltså 18 månader kvar. Det är ett jättebra abonnemang. 149 kr/månaden och få: 3000 fria sms 3GB surf 19 öre till ALLA att ringa Här kommer nackdelen. Telefonen betalas under hela bindningstiden, 100 kr/mån. Ingenting för en Iphone. Telefonen fungerar felfritt och är hur bra som helst. Det är en 3GS 8GB. 8 låter lite men det får plats hur mycket som helst. Nyligen uppdaterat till iOS 5.0 Nås lättast på mail eller sms. Ringa går på eftermiddagar/kvällar och helger!
Vi erbjuder professionella hemsidor och applikationer (för Android). Vi erbjuder också GRATIS domännamn och webbhotell under ett år (värde ca 700 kr) På vår hemsida (www.webbandapps.se) kan ni läsa mer, men också ta del av hemsidor som vi har utformat åt våra kunder. Våra hemsidor kan du lätt uppdatera själv. Vi hjälper även till med rättstavning, detta för att ge din sida ett professionellt intryck. Design och användarvänlighet lägger vi alltid ner mycket tid på oavsett prisklass.