Till salu inom

"lastpallar bortskänkes säljes"

Östhammar
Idag

Utomhus voljär

2 000 kr
Blocket.se
Varberg
Igår

Bortskänskes

Blocket.se
Norrtälje
Igår

Studsmatta skänkes

Blocket.se
Igår

Garderob bortskänkes

Blocket.se
Bromma
4 dagar

Hylla säljs lastpall bortsk...

190 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Vattensköldpadda

400 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Tryckimpregnerat bortskänkes

Blocket.se
Igår

Micro Bortskänkes

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Östergötlands län

Betongpannor bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ca 1200 betongpannor + 50 nockpannor bortskänkes mot avhämtning. Pannorna behöver en rengöring men är i övrigt i gott skick. Åtkomligt placerade på 5 lastpallar (2 av lastpallarna inte med på bild). Det går att komma ända intill samtliga pannor med bil/släp för lastning. Det är ok att även ta med lastpallarna om man vill. Förtur ges till intresserade som vill ha alltihop. Finns att hämta ca 2 mil söder om Linköping
0 kr
Blocket.se
Byggvaror  ·  Lund

Bortskänkes Takpannor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Gråa takpannor, betongpannor av märket "Vibrex" i bra skick bortskänkes p.g.a. att vi bytte hela taket vid en tillbyggnad. Ca 1400 pannor samt 44 st nockpannor, ca 16 löpmeter. Bredd 330 mm, längd 420 mm, bygghöjd 50 mm. Pannorna räcker till ca 200 kvm. Står på lastpallar. Endast några av pannorna på bild. Slängs v. 20. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Kristianstad

Björkved bortskänkes, ca 2m3

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Ca 2m3 björkved bortskänkes mot avhämtning. Veden är kapad och kluven. Den har legat utomhus på en lastpall utan tak eller presenning i ca två år. Jag är alltså väldigt osäker på kvalitén och det är därför jag skänker bort den. Veden brinner, det har jag provat. Om ni vill ha den så måste ni ta hela vedhögen, ca 2m3. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Kök  ·  Ekerö

Ikea kök bortskänkes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej Ikeaköket är isärplockat. Det allra mesta går att montera upp på nytt; luckor, lådor, hyllor och det mesta därtill! Varenda skruv och "hyllplupp" är sparad, samt beslag till skåpdörr. (som bonus kan du ta med dig ett par lastpallar också ) Du betalar enbart för annonskostnaden Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Byggvaror  ·  Kungsbacka

Jättefint fritidshus bortskänkes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Jag har ett jättefint fritidshus som jag tyvärr inte kan behålla pga av för stor byggyta på tomten. Huset är byggt 1966 och boytan är ca 51 kvm. , det är i ett mycket gott skick, familjen har bott i det under en lång period och det har fungerat fint. Det finns tre sovrum, en toalett med dusch, kök/entré samt ett vardagsrum. Huset står idag på lastpallar och kan således transporteras härifrån med lätthet! Eftersom huset bortskänkes står jag inte för några kostnader i samband med bortforslandet av huset. Obs! Huset bortskänkes i sin helhet. Mvh Jens
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj