Quantcast
Till salu inom: ”

lastpallar bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ca 1200 betongpannor + 50 nockpannor bortskänkes mot avhämtning. Pannorna behöver en rengöring men är i övrigt i gott skick. Åtkomligt placerade på 5 lastpallar (2 av lastpallarna inte med på bild). Det går att komma ända intill samtliga pannor med bil/släp för lastning. Det är ok att även ta med lastpallarna om man vill. Förtur ges till intresserade som vill ha alltihop. Finns att hämta ca 2 mil söder om Linköping
Gråa takpannor, betongpannor av märket "Vibrex" i bra skick bortskänkes p.g.a. att vi bytte hela taket vid en tillbyggnad. Ca 1400 pannor samt 44 st nockpannor, ca 16 löpmeter. Bredd 330 mm, längd 420 mm, bygghöjd 50 mm. Pannorna räcker till ca 200 kvm. Står på lastpallar. Endast några av pannorna på bild. Slängs v. 20. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ca 2m3 björkved bortskänkes mot avhämtning. Veden är kapad och kluven. Den har legat utomhus på en lastpall utan tak eller presenning i ca två år. Jag är alltså väldigt osäker på kvalitén och det är därför jag skänker bort den. Veden brinner, det har jag provat. Om ni vill ha den så måste ni ta hela vedhögen, ca 2m3. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Ikeaköket är isärplockat. Det allra mesta går att montera upp på nytt; luckor, lådor, hyllor och det mesta därtill! Varenda skruv och "hyllplupp" är sparad, samt beslag till skåpdörr. (som bonus kan du ta med dig ett par lastpallar också ) Du betalar enbart för annonskostnaden Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har ett jättefint fritidshus som jag tyvärr inte kan behålla pga av för stor byggyta på tomten. Huset är byggt 1966 och boytan är ca 51 kvm. , det är i ett mycket gott skick, familjen har bott i det under en lång period och det har fungerat fint. Det finns tre sovrum, en toalett med dusch, kök/entré samt ett vardagsrum. Huset står idag på lastpallar och kan således transporteras härifrån med lätthet! Eftersom huset bortskänkes står jag inte för några kostnader i samband med bortforslandet av huset. Obs! Huset bortskänkes i sin helhet. Mvh Jens