Quantcast
Till salu inom

"lediga båtplatser på tjörn säljes"

Butik Tjörn
Idag

BMW 1100RT

25 000 kr
Fyndtorget.se
Butik Tjörn
Idag

1 kg musslor

50 kr
Fyndtorget.se
Igår

Ledigt rum i studentboende

4 208 kr
Findroommate.se
Örebro
5 dagar

5:a i Örebro radhus

11 030 kr
Citiboard
7 dagar

Lägenhet för 17.880 kr

3 576 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Båtplats  ·  Göteborg

Båtplats på Mossholmen Marina, Tjörn uthyres

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Båtplats på Mossholmens Marina (www.mossholmen.se) uthyres under 2012. Platsen har 8 m bommar och är lämplig för båt upp till ca 9 x 3 m. Vi har själva haft en Scampi (9,07 x 3,05) på platsen. Det tar 1 timme med bil från Göteborg till Mossholmen och väl framme är du precis norr om Marstrand och Åstol. Då Mossholmens Marina idag inte har några lediga platser och ingen kö, finns det goda förutsättningar för att ta över kontraktet till nästa säsong. Möjlighet till vinterplats finns också. Intresserad? Lägg ett mail så återkommer jag snarast.
7 400 kr
Blocket.se
Båtplats  ·  Tjörn

Båtplatser Björholmens Marina Sealodge

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
I bästa delen av Bohuslän på nordvästra Tjörn (50min till Göteborg). Så mycket mer än en p-plats för din båt: dusch/hwc, el/va (på flertal platser), kiosk, restaurang, boende, badstrand, drivmedel, bastu m.m. Båtplatser lediga för båtbredder ca 3,6m - 1,8m. Även ev långsidesplats. Vi ligger just intill det charmiga fiskeläget Björholmen vid farleden mellan Kyrkesund och Mollösund. Om företaget www.bjorholmen.se
0 kr
Blocket.se

Båtplats uthyres

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Båtplats på Wallhamn Marina, Tjörn är ledigt och vi kan hyra ut den under säsongen 2014. Platsen är 4 m bred, har två 8 m bommar (det ena är gångbar ca 50 cm bred), båtlängd upp till 10 m, passar även till djupgående båtar. På bryggan finns el och vatten inkluderad i hyran. Parkeringsplatser finns alltså i anslutning till bryggan. Wallhamn är en välskött marina. Hela området är inhägnat med låsta grindar. Uthyrningspris för säsongen 2014 är 4600 kr. Det finns även möjlighet att köpa platsen.
4 600 kr
Blocket.se
Båtplats  ·  Tjörn

Båtplats

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Båtplats på Wallhamn Marina, Tjörn är ledigt och vi kan hyra ut under säsongen 2011. Platsen är 3.5 m. bred, gångbar bom är 7 m, max, båtlängd upp till 9 m. På bryggan finns el och vatten. Parkeringsplatser finns i anslutning till bryggan. Wallhamn är en välskött marina se hemsida: www.wallhamnmarina.se. Hela området är inhägnat med låsta grindar. Uthyrningspris för säsongen 2011 är 5000 kr. Båtplatsen kan även köpas för 37 000 kr.
5 000 kr
Blocket.se

Hus på Tjörn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hus för året-runt-boende uthyres i Skärhamn. Centralt men ändå lantligt beläget. 3-4 rum och kök. Möjlighet till garage och/eller båtplats efter överenskommelse. Ledigt fr.o.m. januari 2012 Goda referenser erfordras.
0 kr
Blocket.se