Till salu inom

"nbab nybro lediga lägenheter säljes"

Spanien
Idag

Unic

1 857 291 kr
Blocket.se
Ekerö
Idag

KAJAK Seabird Expedition &...

4 999 kr
Blocket.se
Butik Nybro
Idag

Renault Scénic 2.0 135hk

19 900 kr
Blocket.se
Idag

Kylskåp och frys

1 000 kr
Blocket.se
Enköping
Idag

Stella

2 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Soffa/säng/matbord/stolar/byrå

500 kr
Blocket.se
Butik Nybro
Idag

Kawasaki KX 450

93 900 kr
Blocket.se
Butik Nybro
Idag

Kawasaki KX 250

89 900 kr
Blocket.se
Idag

Tvättmaskin

1 200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Nybro

Charmig ljus lägenhet på Storgatan i Nybro

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hyreslägenhet på Storgatan 24 i Nybro (ovanför Synproffsen), 1:a våningen. 100 kvm, helrenoverad oktober 2009. Två sovrum med klädkammare och extra garderober i sovrummet. Extra stort vardagsrum (40 kvm) med öppen spis. Induktionshäll, tvättmaskin och torktumlare. Balkong och tillgång till trädgård. Ingår parkeringsplats på gården. Uthyres till djur- och rökfri person, utan betalningsanmärkningar och som kan lämna referenser. Ledig fr.o.m. 17 augusti med möjlighet till tidigare inflyttning. Bilderna är tagna efter renoveringen oktober 2009.
7 404 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Kalmar

Mycket central lägenhet i Nybro

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Charmig ljus hyreslägenhet på Storgatan 24 i Nybro. 100 kvm, helrenoverad oktober 2009. Två sovrum med klädkammare och extra garderober i sovrummet. Extra stort vardagsrum (40 kvm) med öppen spis. Induktionshäll, tvättmaskin och torktumlare. Balkong och tillgång till trädgård. Ingår parkeringsplats på gården. Värme och vatten ingår. Hushållsel tillkommer. Ledig fr.o.m. 4 januari 2012 med möjlighet till tidigare inflyttning. Bilderna är tagna efter renoveringen oktober 2009.
7 404 kr
Blocket.se

Lägenhet i Centrala Nybro hyres

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Hej! hej! Hoppas att allt e bra med dig! Jag önskar väldigt gärna hyra en lägenhet i centrala Nybro nu i höst el i vinter, helst på torget, storgatan el mellangatan el där i närheten.. Jag vill helst hyra allt ifrån en 4:a till en stor 1:a så alting där el där i närheten e väldigt intressant.. Så om ni har en ledig lägenhet där el i närheten som ni vill hyra ut, el om ni vet om någon som vill hyra ut en lägenhet där el i närheten, som dom vill hyra ut, så i så fall ring väldigt gärna till mig på mitt mobilnr: 070/347 61 46 Ha d bra! Mvh John.
8 500 kr
Blocket.se

Stor lägenhet i centrala Nybro

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stor och fin lägenhet med utsikt över torget i Nybro. Mycket förvaring, 2 toaletter fyra sovrum och ett vardagsrum. I den ena toaletten finns ny tvättmaskin och ny torktumlare. Finns även tvättstuga i källaren. Stort kök med en stor diskmaskin och en ny stor kyl och en ny stor frys. Ett källarförråd och ett vindsförråd. Eventuellt möjlighet till två parkeringsplatser men då tillkommer hyra med 135 kronor per plats och månad. Hyresvärdar är Agona. Uthyres tidigast 1 november 2013. Hör av er vid intresse.
7 710 kr
Blocket.se

Ledig lägenhet i Hässleholm (2 rum och kök)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ledig tvåa i Hässleholm från och med 1 november (inflytt redan i början av oktober möjlig). Stor, fräsch och ljus lägenhet. Renoverad 2008. Information om lägenheten: 2 rum och kök på 55kvm Hyra på 5309kr/mån. Ligger på andra våningen med balkong mot syd och med fönster även åt norr och öster. Diskmaskin finns. ComHem-hus. Uthyrning av lägenheten går igenom fastigetsägaren och måste gå igenom deras intressanmälan: http://www.fortisab.se/intresse.php Vid frågor, intresse av tidigare inflyttning eller visning kontakta mig.
5 309 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj