Quantcast
Till salu inom: ”

nbab nybro lediga lägenheter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hyreslägenhet på Storgatan 24 i Nybro (ovanför Synproffsen), 1:a våningen. 100 kvm, helrenoverad oktober 2009. Två sovrum med klädkammare och extra garderober i sovrummet. Extra stort vardagsrum (40 kvm) med öppen spis. Induktionshäll, tvättmaskin och torktumlare. Balkong och tillgång till trädgård. Ingår parkeringsplats på gården. Uthyres till djur- och rökfri person, utan betalningsanmärkningar och som kan lämna referenser. Ledig fr.o.m. 17 augusti med möjlighet till tidigare inflyttning. Bilderna är tagna efter renoveringen oktober 2009.
Charmig ljus hyreslägenhet på Storgatan 24 i Nybro. 100 kvm, helrenoverad oktober 2009. Två sovrum med klädkammare och extra garderober i sovrummet. Extra stort vardagsrum (40 kvm) med öppen spis. Induktionshäll, tvättmaskin och torktumlare. Balkong och tillgång till trädgård. Ingår parkeringsplats på gården. Värme och vatten ingår. Hushållsel tillkommer. Ledig fr.o.m. 4 januari 2012 med möjlighet till tidigare inflyttning. Bilderna är tagna efter renoveringen oktober 2009.
Hej! hej! Hoppas att allt e bra med dig! Jag önskar väldigt gärna hyra en lägenhet i centrala Nybro nu i höst el i vinter, helst på torget, storgatan el mellangatan el där i närheten.. Jag vill helst hyra allt ifrån en 4:a till en stor 1:a så alting där el där i närheten e väldigt intressant.. Så om ni har en ledig lägenhet där el i närheten som ni vill hyra ut, el om ni vet om någon som vill hyra ut en lägenhet där el i närheten, som dom vill hyra ut, så i så fall ring väldigt gärna till mig på mitt mobilnr: 070/347 61 46 Ha d bra! Mvh John.
Stor och fin lägenhet med utsikt över torget i Nybro. Mycket förvaring, 2 toaletter fyra sovrum och ett vardagsrum. I den ena toaletten finns ny tvättmaskin och ny torktumlare. Finns även tvättstuga i källaren. Stort kök med en stor diskmaskin och en ny stor kyl och en ny stor frys. Ett källarförråd och ett vindsförråd. Eventuellt möjlighet till två parkeringsplatser men då tillkommer hyra med 135 kronor per plats och månad. Hyresvärdar är Agona. Uthyres tidigast 1 november 2013. Hör av er vid intresse.
Ledig tvåa i Hässleholm från och med 1 november (inflytt redan i början av oktober möjlig). Stor, fräsch och ljus lägenhet. Renoverad 2008. Information om lägenheten: 2 rum och kök på 55kvm Hyra på 5309kr/mån. Ligger på andra våningen med balkong mot syd och med fönster även åt norr och öster. Diskmaskin finns. ComHem-hus. Uthyrning av lägenheten går igenom fastigetsägaren och måste gå igenom deras intressanmälan: http://www.fortisab.se/intresse.php Vid frågor, intresse av tidigare inflyttning eller visning kontakta mig.