Allt till salu inom "leksakshästar stall schleich"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Vaxholm

Orginal Schleich stall och hästtrailer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Schleich är ett märke som verkligen står för kvalitet och är eftertraktat! Lätt att förvara och ta med ut i trädgården, till landet etc. Schleich stall i jättefint skick! OBS endast stallet till vänster på bilden säljes, det högra är sålt. Nypris webbshop 900 kr/st (vi köpte i affär för ca 1300 kr/st), nu 600 kr. __________________________________ -Schleich hästtrailer Nypris webben 249 kr (vi köpte det för 349 kr i affären), nu 100 kr __________________________________ Hämtas i Vaxholm, alt vissa dagar i Täby centrum mot överenskommelse, alt skickas som paketpost mot frakt & porto. Alla bilder är lånade av Schleich återförsäljare. Madeleine 070-5506248 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Vaxholm

Orginal Schleich stall och hästtrailer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Schleich är ett märke som verkligen står för kvalitet och är eftertraktat! Lätt att förvara och ta med ut i trädgården, till landet etc. Schleich stall inkl. stallboxar i jättefint skick! Mått: 47 cm lång, 29 cm bred, 25 cm hög. Taket går att plocka av i 3 delar så man även kan leka uppifrån. Nypris webbshop 900 kr/st (vi köpte i affär för ca 1300 kr/st), nu 600 kr. __________________________________ Schleich hästtrailer Nypris webben 249 kr (vi köpte det för 349 kr i affären), nu 100 kr __________________________________ Hämtas i Vaxholm, alt vissa dagar i Täby centrum mot överenskommelse, alt skickas som paketpost mot frakt & porto. Alla bilder är lånade av Schleich återförsäljare. Madeleine 070-5506248
0 kr
Blocket.se

Stall Med Hästar, Nästan Nytt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu ska jag sälja mitt vackra lilla stall till leksakshästar, kallade Schleich enligt många. Jag har endast haft stallet i några veckor, då jag ganska snart byggde ett eget. Stallet är lite målat, det ska fixas en del så den är inte precis som på bilden! Med stallet säljer jag även tre hästar, två av dom målade. Dom målade är ganska så gamla, men i bra skick. Den tredje är också ganska ny, lite nyare än stallet. Färgen på båda stall och hästar går att ta bort med Lacknafta, så man kan få tillbaka den vanliga färgen. Det säljs i ett paket, men man kan få köpa separat T.ex stall och en häst, eller bara hästarna. Priset är endast om man köper allt, annars kostar stallet 500, och hästarna 40 kr styck! Kontakta mail vid intresse!
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Leksakshästar och stall från Schleich

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Alla hästar och stallet är som i nytt skick, jättefina. Säljer nu allting tillsammans. I priset ingår: 42 st hästar och föl 1 stall Dressyrbana Liten hage Några grimmor, träns och sadel 4 'gubbar' (tjej och kille)
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj