Quantcast
Till salu inom: ”

schleich leksakshästar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Stora hästar=23 st Föl=10 st Hundar=11 st Kanin=1 st Krokodil=1 st människor=7 (med killen som sitter i bilen) Täcken=3 st Grimmor=2 st Träns=2 st Sadlar=3 st Benskydd=1 st Bil=1 st Hästtransport=1 st Hinder=5 st Dressyrbana=1 st Stall=1 st Säljer nu mina favorit leksaker som liten OBS!!!!!! Ett föl har ingen svans,en storhäst har tappat lite av svansen men märks inte, en till storhäst har tappat det ena örat,två av sadlarna har tappat lite av sadeljorden!
Vi säljer min dotters samling av Schleich-hästar med tillbehör. Allt säljes i olika paket enligt bilderna och är i perfekt skick, då min dotter har varit mycket försiktig med leksakerna. En utmärkt julklapp till det hästintresserade barnet! Paket med hästar och stall: 800 kr/kit Paket med hästar, bil och trailer: 200 kr Paket med hästar och hage: 200 kr Paket med hästar och vagn: 150 kr Paket med hästar och gul paddock: 150 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 stycken leksakshästar från Schleich. En ponny, en häst och en häst med ryttare (löstagbara delar). Hästarna har bara stått på en hylla och är i nyskick. Nypris ca 250 kr Här: 85 kr Ett bokpaket med totalt 13 titlar. Såväl böcker om häst och ridning som skönlitterärt och spännande. Böckerna säljs i paket: 150 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
12 st hästar i mkt fint skick, 11 av märket schleich. 1 hage, 1 ryttare, 2 sadlar, 1 hästtäcke, 1 träns, 3 stallverktyg. Nypris: drygt 1000 kr. Vårt pris: 300 kr! Säljes inte en och en.
Säljer mina hästar ser ut som nya. Säljs tillsammans