Quantcast
Till salu inom: ”

schleich leksaksstall säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Schleich leksaksstall och hästar och massa tillbehör m.m. I paket ingår 2 träns,2 sadlar, 2 täcken, 2 grimmor ,3 hästar varav en är ett litet föl, 3 människor, ett stall, en bil och en stor husbil! Och mycket mer! För mer info kontakta mig! Det här paketet är en perfekt present till en hästintresserad person som är 5-10 år! Jag säljer hela paketet för 999 svenska kroner nypris för allt är omkring 2000... För frågor eller mer info och bilder maila gärna mig!
Fint leksaksstall med hinder, bil som drar hästtransport, inklusive figur som kör, plus 14 Schleich-hästar och 2 av okänt men liknande märke (de 2 till höger på bilden) inklusive ett antal ryttare och lite tillbehör som täcken. Vissa hästar lite nötta, andra helt utan spår av användning. Övrigt i använt men gott skick. Hästtransporten har en spricka och lite repor. Pris för allt: 1000 kr. Alla sakerna säljs även separat. Hästar 50 kr styck, stall 700 kr, bil plus transport 100 kr, hindersamlingen 100 kr.
Ett leksaksstall från schleicher, jättefint skick. Nypris 800kr, jag säljer det för 350kr. Vill ni ha fler bilder kan jag skicka det via mail.
Leksaksstall av märket Schleich. 350:- Finnes även flertal Schleichhästar och tillbehör för mellan 20-30kr st.
Min syster fick ett schleich leksaksstall i födelsedagspresent som hon inte leker med längre. Hon har endast haft det några månader och knappt rört det. Med stallet säljes tre hästar. Leksakerna är av bra kvalité och i gott skick. Det är tillverkat i Tyskland. Taket går att ta av och på baksidan är stallet öppet så att man kommer åt hästarna. Vi köpte detta stall för 1200kr. Mejla gärna vid intresse.