Quantcast
Till salu inom: ”

lektyr aktuell raport säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nya Doxa, Nora. | 1998 | Limhäftad | 258 s. | 91-88248-20-8 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Denna bok utgör del 2 av en antologi med livsåskådningstexter, som varit - och fortfarande är - aktuella i västerlandets kultur- och samhällsliv. Denna del koncentrerar sitt intresse på tankeströmningar som ofta hämtat impulser från t ex existentialismen, marxismen eller kristendomen, men där dessa impulser sammasmält med nya idéer och värderingar. Den föreliggande antologin innefattar texter hämtade från feminism, ekosofi och humanism. Dessutom omfattar boken två kapitel om förhållandet mellan vetenskap och livsåskådning. | LEVERANS: Denna bok kan vi skicka från oss inom 1-2 vardagar.
Lars Åhnberg | Utg. 2013. Ej o.u. | Häftad. | 128 s. | 9789189076846 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Arbetsrätt 2013 redovisar hela aktuella lagtexten i de ""vanligaste"" arbetsrättslagarna - MBL, Utstationeringslagen, LAS, Främjandelagen, Förtroendemannalagen, Arbetstidslagen, Semesterlagen, Studieledighetslagen, Föräldraledighetslagen, Lagen om ledighet för näringsverksamhet, Lagen om ledighet av trängande familjeskäl, Lagens om ledighet för att pga sjukdom prova annat arbete, Diskrimineringslagen, Lagen mot diskriminering av deltid/visstid, Sjuklönelagen, Kvittningslagen, LOA och Lagen om rättegång i arbetstvister. Ändringar har gjorts i följande lagar: - utstationeringslagen. Arbetsgivare som utstationerar arbetstagare till Sverige i mer än 5 dagar får anmälningsskyldighet till Arbetsmiljöverket fr. o. m. den 1 juli 2013. - arbetstidslagen. För att få effektivare sanktioner vid vissa brott mot arbetstidsreglerna ersätts flertalet straff bestämmelser med sanktionsavgifter fr..m. den 1 juli 2014. Mindre ändringar har gjorts i följande lagar - sjuklönelagen - medbestämmandelagen Arbetsrätt 2013 - i praktiskt A5-format på 128 sidor - är ett prisvärt referensmaterial, t. ex. för utbildningar i arbetsrättsfrågor. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Aktuella lagtexter 1 juli 2011 Arbetsrätt 2011 redovisar hela aktuella lagtexten i de ”vanligaste” arbetsrättslagarna – MBL, Utstationeringslagen, LAS, Främjandelagen, Förtroendemannalagen, Arbetstidslagen, Semesterlagen, Studieledighetslagen, Föräldraledighetslagen, Lagen om ledighet för näringsverksamhet, Lagen om ledighet av trängande familjeskäl, Lagen om ledighet för att pga sjukdom prova annat arbete, Diskrimineringslagen, Lagen mot diskriminering av deltid/visstid, Sjuklönelagen, Kvittningslagen och LOA. Arbetsrätt 2011 innehåller hela lagtexten i de arbetsrättslagar som ingår i lagsamlingen och kommenterar senast gjorda ändringar i dessa lagar. Ändringar har gjorts i följande lagar: • arbetstidslagen, med bland annat nya regler om extra övertid och nödfallsövertid fr.o.m. 1 augusti 2011 Mindre ändringar i: • diskrimineringslagen • semesterlagen
Vi är ett par på 23 och 27 år som väntar en liten bebis här i dagarna. Vi bor för tillfället i en etta i Stockholm och har bokat ett flyttlass som ska ta våra prylar upp till Umeå den 30 December. Tyvärr har vi efter mycket letande inte hittat ett boende än! Vi har möjlighet att som tillfällig lösning flytta hem till mina föräldrar, men hoppas hitta något eget så fort som möjligt och helst idag. Det vi söker är ett hem som vi kan få stanna i ett tag, 2,5 - 4 rum med en hyra på max 7000 kr. Vi är skötsamma människor och vi kommer såklart sköta om din lägenhet medan vi hyr den. Ekonomi: Jag har föräldrapenning och Pappan i familjen utbildar sig just nu, vi har en planerad budget och äger dessutom en bostadsrätt. Vi kan betala förskottshyra. Vid förfrågan lämnas referenser. Annonsen är aktuell så länge den finns kvar på blocket.
Liber 2009. Häftad, 160 sidor, 285 gram. Nyskick. Diskutera! vill väcka tankar hos eleverna - om vår omvärld och om våra språkliga uttrycksmedel. Med hjälp av reflektion, diskussion och egen muntlig och skriftlig produktion tränar eleverna sin analys- och uttrycksförmåga. Läs mer Diskutera! är till för dig som vill skapa en levande och strukturerad debatt i klassrummet. Till din hjälp har du aktuella och engagerande teman, instruktiva uppgifter och mängder av inspirerande diskussionsfrågor. Diskutera! aktuella frågor är ett läromedel som övar kritiskt tänkande och analysförmåga