Allt till salu inom "aktuellt böcker"

Sortering:
Idrottsboken 54 band
Bromölla
7 dagar

Idrottsboken 54 band Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Magasin Retro
11 dagar

Magasin Retro Visa liknande

150 kr
Blocket.se
Brave new world
Lund
19 dagar

Brave new world Visa liknande

20 kr
Blocket.se
Themen Aktuell
Butik

Themen Aktuell

300 kr
NYTT Bokus
Themen Aktuell
Butik

Themen Aktuell

300 kr
NYTT Bokus
Themen Aktuell
Butik

Themen Aktuell

325 kr
NYTT Bokus
Tangram aktuell
Butik

Tangram aktuell

318 kr
NYTT Bokus
Tangram aktuell
Butik

Tangram aktuell

342 kr
NYTT Bokus
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Fler passningar -- Om barn, våld och framtiden i världen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 år
LiberFörlag, 1983. ISBN 91-38-04754-3. Häftad, 287s. Mycket gott skick, dock visst slitage av pärmen. Inga lösa sidor. // 'Nu växer en insikt, stark som dånet av en flod, att barn är alldeles för viktiga för att bara överlämnas åt omständigheterna: åt en bostadsmiljö som fungerar som socialt handikapp, åt en skolsituation som ger redan sjuåringar stressymptom, åt en "frihet att själva välja" som låter masskulturindustrin skickligt plocka upp och göra business av drömmar och behov.' Kerstin Stjärne tar bland annat upp hur barn utnyttjas som konsumenter, hur de stressas, får märkliga rollmodeller och könsroller. Boken är aktuell än idag.
30 kr
Bokbörsen.se

Vad tänker du, mänsklighet? Texter om feminism, fred och miljö

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 år
Inb med skyddsomslag, 302 s. sidor. Norstedts (Falun, 1999). Det är framsyntheten som gör Elin Wägners texter aktuella än idag. Redan i början av 1920-talet såg hon riskerna för att kvinnorna skulle osynliggöras i ett samhälle som förblev mansdominerat. Hon förstod att fredsöverenskommelsen efter första världskriget skulle väcka revanschbegär och skapa nya konflikter. Och redan på 30-talet hävdade hon att människan måste anpassa sig till de villkor som gäller för livet på jorden istället för att försöka diktera om dem. Förlagsny.
150 kr
Bokbörsen.se

Klimakterieboken

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 år
Faktagranskad av Bo von Schoultz. Bonniers, 1995. Förlagets dekorerade och laminerade pappband. 155, [1] s. Illustrerad med teckningar av Cecilia Torudd. Gott skick. ISBN: 91-0-056030-8. "Klimakterieboken är en personlig bok om vad som händer i kroppen under en speciell period i kvinnors liv. Informativt och engagerat skriver journalisten Lilian Edvall om bland annat blodvallningar, sex, mens och om mannens klimakterium och ger dessutom en fyllig genomgång av aktuell forskning kring hormoner och hormontillskott. Kvinnor mellan 43 och 59 år intervjuas om egna erfarenheter."
65 kr
Bokbörsen.se

KVINNOLIV Om arbetets värde

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 år
Åkessons Tryckeri AB . 1:a uppl. 1992. 176 s. Häftad. pappband. 21x15cm. 290 gram. Nära nyskick. litet skrivet på förstablad i övrigt som ny. Jämställdhetsfrågorna är alltid aktuella. Inom den arbetsvetenskapliga forskningen är frågan om manligt och kvinnligt ständigt intressant. I denna bok har man försökt se kvinnofrågan ur ett kontextuellt sammanhang och ur ett vardagsperspektiv. Genom dagboksformen har man kunna finna att det finns kvinnliga livsvärldar långt från våra manliga systemvärldar. Hur förhåller sig de olika kvinnorna till det?.
100 kr
Bokbörsen.se

VÅRT LIV - VÅR HÄLSA: MILJÖ och LIVSSTIL - En medicinsk handbok för hemmet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 år
Bra Böcker. 2000. 188 s. Inbunden. 1150 gram. Stort format. Mycket gott skick. Illustrerad. "Vilka hälsorisker utsätter miljön - utomhus, inomhus i hemmet, på arbetsplatsen - oss och våra barn för? På vilka sätt påverkar en persons levnadsvanor hennes utsikter att hålla sig frisk? Detta är frågor som behandlas utförligt i denna medicinska handbok som riktar sig till alla som vill försöka förstå sambandet mellan livsvillkor och hälsotillstånd. Boken ger också en bra kunskapsbas för den som vill följa den ständigt aktuella offentliga miljödebatten."
75 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj