Allt till salu inom "leviroo barnvagn"

Sortering:
Lund
22 dagar

Emmaljunga Viking, 2019

2 000 kr
Blocket.se
Skellefteå
22 dagar

Emmaljunga City Cross barn...

800 kr
Blocket.se
Sandviken
22 dagar

Emmaljunga

1 500 kr
Blocket.se
Tumba
23 dagar

Bugaboo donkey duo

4 000 kr
Blocket.se
22 dagar

Åkpåse - Brio

100 kr
Blocket.se
Södertälje
22 dagar

Bugaboo donkey i jätte fint...

8 000 kr
Blocket.se
Tingsryd
24 dagar

Barnvagn

700 kr
Citiboard
Mölndal
23 dagar

BeSafe iZi Go Modular X1 i-...

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Ystad

Barnvagn Leviroo

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer min barnvagn med märket Leviroo. Vagnen är i superfint skick med färg sand och vit. Ingår: Sittdel Liggdel - Oanvänd Skötväska + liggunderlag vid blöjbyte Regnskydd Svängbara hjul fram som även är låsbara. Sittdelen kan vändas på båda hållen och är lätt att klicka i. Jag har själv varit väldigt nöjd med vagnen. Dock några få repor på chassit. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Linköping

Leviroo Due kombivagn inkl babyskydd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
En bra och flexibel vagn med liggdel, sittdel och babyskydd som alla kan sättas fast på vagnen. Enkel fastsättning av babyskyddet i bilen, kan lyftas i och ut bilen med bebis kvar i sitsen. Den är EU-godkänd. Lätt fastsättning av alla delar på vagnen och de kan vändas båda med ansiktet emot eller ifrån dig. Svängbara framhjul som kan låsas vid behov. Skötväskan är tyvärr borta och det är en liten reva i varukorgen. Kan ses i Linköping. Lev inom Östergötland kan ordnas.
1 500 kr
Blocket.se

Insatsvagn med 3 enheter

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Vagnen för den som vill synas ! Säljer nu vår superfina vagn av märket Leviroo. En liggdel, sittdel samt bilbarnstol ingår. Går att montera både bakåt och framåtvänt. Ett genomskinligt regnskydd medföljer, superpraktiskt då man har bra insyn i vagnen även vid regn. Tyget går att ta av och tvätta i maskin. Bilbarnstolen och liggdelen är sparsamt använda. Väldigt enkel att köra i trånga utrymmen som i köpcentrum etc pga de ledade framhjulen (är låsbara).
2 700 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Värnamo

Leviroo barnvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Har en barnvagn med liggdel och ett babyskydd som kan användas på samma chassi. Även en grön matchande skötväska följer med. Sängkläder med spöket laban följer oxå med. Det enda felet på vagnen är att ett av banden som håller upp korgen under har gått sönder. Men det är lätt att sy dit en ny. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 200 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Eksjö

Leviroo barnvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Nu säljer jag min 8 månader gamla barnvagn som jag varit otroligt nöjd med under hela tiden, den är sparsamt använd och har bara använts till ett barn. Det är både liggdel, sittdel och tillhörande babyskydd som går att klicka direkt i barnvagnen om den lilla somnat i bilen! Mycket praktiskt. Lätt att köra med svängbara hjul som även går att låsa för lättare körning i snö och slask. Justerbart handtag så den passa både långa och korta föräldrar. Stor "kasse" undertill där kassarna från shoppingen får plats. Matchande skötväska och paraply medföljer.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj