Quantcast
Till salu inom: ”

linköping porslin servis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Antikdags! Vi har fyra olika serviser; Hackefors Anemone Hepatica 8 koppar, 8 fat och 8 assietter. ALP Lidköping (1925-1931) 12 stycken koppar och fat samt sockerskål, mjölkkanna och stor kanna. Mitterteich Bavaria - 12 stycken koppar & fat, samt kanna, sockerskål och mjölkkanna. Kinaservice 12 st koppar och fat dessutom kanna, sockerskål och mjölkkanna. Allting i mycket bra skick och ingen av serviserna/delarna kantstötta. Ange gärna bud men inga skambud då behöver ni varken ringa eller skriva.
Säljer mina fina vinglas i olika färger från Indiska som är perfekta när man vill duka fint till sommarfesten. Man har kunnat köpa denna servis de senaste 10 åren så det är bara att komplettera om man vill ha fler. Glasen är i mycket gott skick. Jag säljer glasen för paketpris: 5 st genomskinliga 5 st lila 2 st gröna 2 st blåa Diameter: ca 10 cm. Endast för avhämtning.
Jag hänvisar er att titta på bilden. Siffrorna står för hur många det finns av varje. De har varit med i många år. Jag har ärvt dem men känner att det finns andra som kan få större glädje av dem än mig. Tallrikarna är vita med en silverrand runt om. Blom-motiv. Hela servisen är nedpackad i en låda med papper för att skydda dem från att gå sönder. Hämtas på plats i Linköping.
Glöggmuggar (servis)