Quantcast
Till salu inom: ”

lippo sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min hoppsadel av märket Lippo, modell Fazzino. Jag köpte den ny för 1,5 år sedan o den är välvårdad, endast vardagsslitage. Nypris 13900 kr. Lipposadlarna tillverkas av Pessoa och är framtagna för den svenska marknaden och har utbytbart koppjärn för att enkelt byta bomvidd. Min sadel har den smalaste bomvidden, dvs rosa järn. Sadeln finns i Göteborg. Välkommen att maila, sms:a eller ringa! Nås endast på mobilen efter kl 18 på vardagar, helger närsom!
Sadelns passform är en viktig del av hästens hållbarhet och välbefinnande. Jag har stor kunskap om sadelkonstruktion, hästens anatomi och rörelsemekanik. Sadelutproving sker med sadlar av hög kvalitet från välrenomerade tillverkrare. Nya sadlar från t ex Frank Baines, Stubben, Lovatt o Ricketts, Arabian saddle company och Lippo. I butiken finns också ett stort antal begagnade sadlar för förmedling. Besök vår hemsida - www.hastkuren.se - för mer information om olika modeller eller slå en signal till Monica på 0708-103014 om du har några frågor. Priset för sadelinprovning är 750 kr samt 20 kr per mil.
Säljer min fina sadel, som är använd ca 5 gånger. Köpte den för jag skulle börja rida lektion, men hästen höll inte. Den är inte insutten, eller formad efter hästen. Den är 17 1/2, och har de vida järnet i, går att byta Ett riktigt fynd Nypris 12 999:- Nu 9500:- Kan skickas med tex bussgods mot att mottagaren betalar frakt Fler bilder kan skickas vid intresse Maila för mer information
Joa Sadelkonsult erbjuder sadelutprovningar, försäljning av nya och beg sadlar, uthyrning av sadlar samt kontroll och konsultation av befintlig utrustning. Hemma finns sadlar från Santa Cruz, Pessoa och Lippo. V 9 kommer sadlar från Kentaur. Har även några beg dressyrsadlar till salu. Jag tar nu emot fler begagnade sadlar för försäljning! Jag är en Equipment Coach/sadelutprovare som också är husdjursagronom. Jag erbjuder förutom sadlar även föreläsningar och kurser i ex utfodring. Håll koll på hemsidan för lager och framtida aktiviteter! Läs mer på hemsidan; www.sadelkonsult.se Priser från 375 kr (för konsultation max 45 min). Jag hjälper dig gärna!
Fungerar inte ridningen som du vill? Kanske är det sadeln som klämmer din häst och hindrar den från att komma till ro i arbetet. Ge din häst chansen till att prestera maximalt med en rätt utprovad sadel. Diplomerad sadelutprovare erbjuder utprovning och försäljning av sadlar. Nya sadlar av välkända kvalitetsmärken som Prestige, Pessoa och Lippo. Hopp och dressyrsadlar för både den medvetna fritidsryttaren och den kräsna tävlingsryttaren med priser från 11750 kr. Pris för utprovning 600kr vid besök hos Rätt Sadel i Landskrona. För mer information besök gärna hemsidan www.rättsadel.se Välkomna att höra av er!