Quantcast
Till salu inom: ”

lisbeth dahl sminkbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sminkbord från Lisbeth Dahl i absolut nyskick, inte en skråma. Säljes tyvärr pga av flytt. Sminkbordet har aldrig använts som sminkbord utan har endast stått som prydnad i ca 3 mån. Sminkbordet kostade 8000 när det var nytt. Vet dock inte prisläget i nuläget, men googlar man lite så kan man hitta en annan variant med spegel ovanpå: http://charlottechristina.blogg.se/2011/august/som-i-en-saga.html Maila mig för fler bilder. Pris: 3000 kr Bärhjälp till bil/flak kan jag givetvis bistå med.
Omgjort sminkbord i massiv trä, nytapetserade dörrar och låda med härliga tapeten från Pip studio. Nya knoppar- Lisbeth Dahl Denna möbel har stått i min dotters rum men tyvärr får den inte plats efter flytten.. Bra med förvaring i.
Sminkbord med pall. Utförande i silver och glas men med trästomme. Märket är det Danska Lisbeth Dahl och nypris är ca 10.000:-Detta exemplar har stått i min butik som utställning men är helt felfritt. Pris 6.500:-
Skrivbord/sminkbord i glas från Lisbeth Dahl, med tillhörande pall och en liten utdragbar låda. I jättefint skick, nästan nytt ! Höjd: 78cm Djup 54,5 Längd 118 Maila helst inte, ring istället ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Glasbord från Lisbeth Dahl. Sminkbord alt sideboard , 3 st djupa lådor. I perfekt skick. Mått:112x80x60cm Spegel: H 64x L 72 cm