Quantcast
Till salu inom: ”

liten hörnsoffa säljes

Taklampa

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer nu två soffbord och en tv-bänk. Soffbord (det som står utomhus) 150 kr Tv-bänk (med hjul) 100 kr Båda är i bra skick. Dessa hämtas i Askeby. Soffbord (inomhus) 130 kr (liten ytlig repa, men inget av större betydelse, kan mejla separat bild vid intresse) Detta soffbord finns att hämta i Mjölby. Soffan på bilden tillsammans med säljes också, 600 kr. En hörnsoffa i tyg (avtagbart). Bra skick, men finns spår av katthår, därav priset.
Med närhet till både skog och hav! Charmig liten stuga på vår gård med skog och ängar som närmaste grannar. Lugnt och fridfullt! 15 min promenad till bad och restauranger. Soteleden precis utanför dörren! Utrustad med fräscht kök, dusch, tvättmaskin. Uteplatser för både kvällsol och morgonsol. 1 sovrum med 2 våningsängar, ett kombinerat kök/tvrum med hörnsoffa/bäddsoffa för 2. obs! vid hyra flera veckor under lågsäsong kan annat pris diskuteras.
om en månad ska vi flytta till en annan lägenhet och därför säljer vi nu lite möbler. Vi säljer bland annat en liten hörnsoffa, soff-bord och tv-hylla, samt 2 st hyllor och en spegel. har även en soffgrupp till bestående av en 3-sits soffa och 2 fåtöljer. tv-bordet och tv-hyllan kan behövas målas om men allt annat är i gott skick. vid intresse skicka ett mail om vad det är ni är intresseade av och vad ni kan tänkas ge för de.
Säljer vår benvita skinnssoffa pga ombyggnad. Det är en hörnsoffa med 5 sittkuddar + hörnet, dvs 6-7 platser. ca 330 cm x 270 cm. Soffan är välvårdad och underhållen, sittkuddarna har normalt slitage. (En liten rispa i en av kuddarna, ca 5mm) Om man vill kan man göra en lång soffa utan hörnet med 5 sittkuddar- vilket ger en launcheaktig känsla. Vill du bara ha de raka delarna är priset 2000:-
Nu säljer man en brun tyg hörnsoffa 90 grader i hörnet. den är i bra skick men det enda som är dragkedjerna som är under soffan för att kunna montera ihop är trasiga. Pris för soffan är 1500 kr säljer även ett vardagsrumsbord som är fyrkantigt och färg är brun med en glasskiva i mitten. det finns en ytterst liten flisa borta i glasskivan men den är knappt synlig. Priset för bordet är 700kr om ni ska ha bägge så är det 2000kr sammanlagt. prutat och klart.