Quantcast
Till salu inom: ”

snygg liten hörnsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tröja/top

Uppsala
Vattenpipa

Norrköping
Snygg sexig top

Uppsala

Tidigare annonser till salu

Har lite möbler vi behöver bli av med! Ni kanske behöver lite extra... om inte annat så till sommarstugan! =) 1) Brun skinnsoffa i ljusare variant. Är en hörnsoffa men sista delen står i annat förråd så kom inte med. Men ni ser själva upplägget. Är lite små sliten efter katt men helt okej!! 500:- 2) Tyngre marmorbord i snygg design. Är lite slitet men går att fixa till för den som tar sig tid till det. Jätte fint! 450:- 3) Vardagsrumsbord och sidobord i glas, ingår i samma serie. 300:- för bägge! 4) Vardagsrumsbord i oxblodsfärgat trä. Lite små repor men bara man slipar det blir det super snyggt! 350:- Kan ev fraktas mot en liten penning extra till Norrköpings-trakten om så viljes.
Impulsköpte en snygg soffa sommaren 2011, vardagsrummet krympte och den långa divandelen är ... lång. Längd 285 cm Långa divandelen 190 cm Korta divandelen 150 Djup 70 cm Höjd 70 cm Fint skick bortsett från ett hål på en sitdyna, ca 5-krona stort (inte öppet hål utan trådar som slitits upp) och en liten fläck på en annan dyna. Fortfarande hårda dynor och inte sliten, känns som ny.
Säljer nu min kärlek, en U.S route soffa från boom, inköpspris ca 14-15 tusen. Säljes pga av ny lägenhet och får då ej plats med denna.... Soffan är 1 år gammal, tvättbar med dunfyllda kuddar. Måtterna är 355x275x165. Mörkbrun. Soffan är fräsh, dock med nån liten fläck här och där, vilket går lätt bort i tvätten och kan diskuteras. Hör gärna av er på telefon, lite svår att nå på mejlen. MVH Christopher Svensson
Snygg svart hörnsoffa i skinn! Lite sliten i skinnet på ett ställe annars jätte bra skick! Går att ta isär så det blir 3 delar. Den "korta" delen hör inte ihop med dom andra delarna egentligen men det är absolut inget som syns! Säljer även ett soffbord med glasskiva! Någon liten repa i glaset men det är ingenting som syns! Soffa: 800 Soffbord: 300 Båda: 1000 Eller kom med ett bud! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snygg och bekväm cremefärgad hörnsoffa i mjukt skinn, ca 4,5 år gammal. Har en liten skada på ena sitsen och behöver skinnvård (produkter medföljer). Nypriset låg på runt 15000:- men vi säljer den billigt p g a akut platsbrist. Först till kvarn....